1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New Droid user

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by ctaussie, Dec 14, 2009.

  1. ctaussie
    Offline

    ctaussie New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    Happy to say I have the new Droid and feel as though I've joined the rest of the world at last.

    Everything was syncing beautifully until yesterday and suddenly I'm not receiving gmail or any other kind of email account. I'm hoping I'll find some answers here.
  2. Erron
    Offline

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It sounds as though you turned off auto updates. Are you running a power widget or task manager?

    Welcome to the forums.
  3. ctaussie
    Offline

    ctaussie New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    New terminology

    Hi Erron,

    Thanks for your suggestion, and welcome. I'm very new so unsure of the difference. I checked and the auto updates are turned off. I read on this forum that it might be because of the Wifi being on. I turned that off, the "3G" came back up, and I got my Gmail.

    Gai
  4. Erron
    Offline

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The wifi shouldnt be an issue. If you are running any power control widget then make sure the little recycle looking button is green. If not, just make sure in your settings you are set to receive them. Glad you have it working again!
  5. phone
    Offline

    phone New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    189
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ctaussie, install the Power Control widget. This will help you toggle quickly between wifi, sync, etc. If you don't know how yet.... Long press on the screen, select "widgets" and then "Power Control." It's a large widget, so you might get an error if you don't have enough space available on the screen.
    hth,
  6. ctaussie
    Offline

    ctaussie New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Connecticut
    Awesome! It worked. Thanks Kent.

    Gai