New Baseband C_01.41.00R update in leaked froyo build!!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by winner00, Jun 6, 2010.

  1. winner00
    Offline

    winner00 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
  2. GryphonD
    Offline

    GryphonD New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DL goes right to...
  3. winner00
    Offline

    winner00 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Ok it should work now.
  4. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,704
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
  5. garryyjr
    Offline

    garryyjr New Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What does baseband improve? Newb
  6. kevdog
    Offline

    kevdog New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    722
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can this baseband be used on any other ROM other than 2.2 -- ie CM or 2.01 or 2.1 based ROM?
  7. 19DroidRage84
    Offline

    19DroidRage84 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    LC, KS
    CM 5.0.7.1 flashed froyo baseband no problems....why is there another thread for this?
  8. thunter
    Offline

    thunter New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brea, Ca.
    I wonder now that I've updated the baseband, does this commit me to 2.2? I have other 2.1 builds backup on my Droid. Will they work if I restore?

    Just thinking out loud....
  9. thunter
    Offline

    thunter New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brea, Ca.
    Answered my own question. The new Baseband C_01.41.000R DOES work with 2.1 ROMS. I just tested it out and it works fine. You can go back to your backup'd ROMs and run them after upgrading the baseband.

    Froyo is a BLAST.
Search tags for this page

droid 3 baseband versions c 01.41.00r