1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New Baseband C_01.41.00R update in leaked froyo build!!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by winner00, Jun 6, 2010.

  1. winner00
    Offline

    winner00 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
  2. GryphonD
    Offline

    GryphonD New Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DL goes right to...
  3. winner00
    Offline

    winner00 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Utah
    Ok it should work now.
  4. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,682
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
  5. garryyjr
    Offline

    garryyjr New Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What does baseband improve? Newb
  6. kevdog
    Offline

    kevdog New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    722
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can this baseband be used on any other ROM other than 2.2 -- ie CM or 2.01 or 2.1 based ROM?
  7. 19DroidRage84
    Offline

    19DroidRage84 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    LC, KS
    CM 5.0.7.1 flashed froyo baseband no problems....why is there another thread for this?
  8. thunter
    Offline

    thunter New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brea, Ca.
    I wonder now that I've updated the baseband, does this commit me to 2.2? I have other 2.1 builds backup on my Droid. Will they work if I restore?

    Just thinking out loud....
  9. thunter
    Offline

    thunter New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brea, Ca.
    Answered my own question. The new Baseband C_01.41.000R DOES work with 2.1 ROMS. I just tested it out and it works fine. You can go back to your backup'd ROMs and run them after upgrading the baseband.

    Froyo is a BLAST.
Search tags for this page

droid 3 baseband versions c 01.41.00r