NEW and CONFUSED!!!

Discussion in 'Android General Discussions' started by deltachi52, Dec 26, 2010.

  1. deltachi52
    Offline

    deltachi52 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Please Please help me...I am getting VERRRRY frustrated with trying to get my different screens organized...finding enough to put on screens, and what to put on each screen. My main question is, without going away from the default 7 screens, is there a way to eliminate 2 of the screens to get to 5 total screens? PLEASE HELP!! I keep looking at the screen shots, and everyone keeps saying they changed to HOME++ which kept freezing on me, Launcher Pro wasnt working correctly either... Please help if possible!

    Jeremy
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Welcome! Sorry you are having issues. What phone do you have? There is a free app, apps organizer that allows you to create an folder and add multiple apps into the folder.

    Mike
  3. elcompaLalo
    Offline

    elcompaLalo New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    SinCity
    And you don't have to fill all the screens up either.

    From a D2.
  4. deltachi52
    Offline

    deltachi52 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a Droid X...my MAIN thing is eliminating 2 of the 7 screens...any advice?
  5. deltachi52
    Offline

    deltachi52 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I know I dont HAVE to fill them up...but I also dont like empty screens..would rather just eliminate them!
  6. c_hale22
    Offline

    c_hale22 Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Don't stress to much, it's definitely alot to take in. I'm not sure why they are freezing up on you but the next one to try is adw. All of these you can adjust the number of screens.
  7. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,694
    Likes Received:
    529
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Bay Area, California
    Hmm, launcher pro was stable when i was using it awhile back, but second choice would be ADW.

    Is there anything in your settings that you could adjust the default amount of settings?