Need Quick Help

Discussion in 'Android Tech Support' started by TheNextPrime, Sep 6, 2013.

  1. TheNextPrime

    TheNextPrime New Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm obviously new here but don't take me for granted, I know a little bit about android devices. Moving on, I need some professional help from you guys solving my Tether problem. I've downloaded Barnacle, WiFi Tether for Root Users, FoxFi, and Steve's Mod and none seem to work for me. WiFi Tether used to at least broadcast a connection but my laptop wouldn't connect to it. I used Barnacle on my Thunderbolt but now, on my GS3 it doesn't work. I get the error WIFI: Could not set ad-hoc mode of wlan0: Operation not supported on transport endpoint. Then I get a dialogue box saying beaconing the network to no avail, I don't see it. FoxFi just looks like it's turning on the default hotspot, and Steve's mod just seems sketchy and I can't pick it up either. So please help me with my problem, asks questions if needed.
     
  2. TheNextPrime

    TheNextPrime New Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is no one here..?
     
  3. leeshor

    leeshor Gold Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    1,437
    Trophy Points:
    358
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +1,676
    FoxFi - PDANet work on my unrooted GS3 and GS4. An error comes up making it look like it wants to turn on the hotspot but if you ignore the error it's actually working by that time.
     
  4. TheNextPrime

    TheNextPrime New Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've actually noticed that. I am rooted by the way, I can get FoxFi to "work" but i'm not seeing the network on my laptop. Any ideas?
     
  5. leeshor

    leeshor Gold Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    1,437
    Trophy Points:
    358
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Ratings:
    +1,676
    You also posted this in triplicate. That violates the forum guidelines. Please review them using the link below.

    No idea why your laptop can't see the phone,
     
  6. TheNextPrime

    TheNextPrime New Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Edit: I've got my laptop to pick up FoxFi's broadcast but now my laptop says it can't connect, and now I don't even see FoxFi. I need serious help guys.

    Yeah, can't double/triple post etc.. my bad. I can get it to see it after I re-install. But it can't connect. That's where I need help. "Windows cannot connect to network."
     
Search tags for this page
barnacle could not set ad hoc mode
,

barnacle could not set ad-hoc mode of wlan0

,
barnacle could not set adhoc mode
,
foxfi can't connect to broadcast wifi
,
foxfi wifi not working on lg optimus g
,
how broadcast g connection on foxfi
,
wifi could not set ad-hoc mode of wlan0