Need help with Drocap2

Discussion in 'Droid X Hacks' started by ChefBoyLp, Apr 16, 2011.

  1. ChefBoyLp

    ChefBoyLp Member

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I dunno how u to use Drocap without the screen showing start and cancel button...need help

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    when you press the start button and the timer starts, push the back button and it will close out the drocap screen so you can get a clear shot. the timing gets a little easier if you xtend the timer a bit.
     
  3. Dr. Carpenter

    Dr. Carpenter Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Use shoot me from the market... every shot is clean

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  4. gflam

    gflam Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Jersey
    Ratings:
    +24
    I like shoot me as well and pic me is really cool it's by the same people but u take the images from ur computer and they are saved right to ur computer rather than to the phone

    As for drocap i like the notify trigger best that's really easy to work the others were a bit tough to time and all

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  5. Dr. Carpenter

    Dr. Carpenter Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I think shoot me is the easiest... no timing involved, just give it a quick shake and it's done. Tbh I'm not really sure why so many ppl are stuck on drocap lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  6. elcompaLalo

    elcompaLalo Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SinCity
    Ratings:
    +0
    Shootme tends to give trouble when trying to post the screenshots on tapatalk.

    Sent from a D2 runnin GB.
     
  7. Dr. Carpenter

    Dr. Carpenter Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    In settings, change image type to JPEG. Problem solved :)


    Sent from my DROIDX using DroidForums
     

    Attached Files:

  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    i use drocap because i keep the notification trigger so i can basically take shots at any time. if i wanted to have shootme always at the ready i would end up taking a million screenshots just when moving my phone around.
     
  9. rudydroid

    rudydroid Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    137
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    imperial valley, california
    Ratings:
    +1
    yep, I like drocap and use the notification trigger, as well.
    plus, when I had a problem, dev quickly responded.

    rooted, on liberty 2.0.1, slightly oc'd
     
  10. Dr. Carpenter

    Dr. Carpenter Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I guess I don't take screenshots often enough that it's a big deal. Valid point though :) There have been times that I've forgotten to turn it off and taken a bunch of shots of my lockscreen lol

    Edit: forgot to mention, I use tasker to launch shoot me by long pressing search. Wish that was built in to the app, makes it much more efficient.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  11. gflam

    gflam Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Jersey
    Ratings:
    +24
    That's a cool idea but i still like pic me since it sends it directly to the computer makes things pretty easy.

    Shoot me has given me some problems as well but i did really like it when it worked but now i can never get it to turn on so i moved to drocap and only the notify trig i like the other two i can't stand
     
Search tags for this page
how do i use drocap2
,
how do you use drocap2
,

how to use drocap2 android