need help my keyboard aint lighing up.

Discussion in 'Android Tech Support' started by fox_hound, Nov 7, 2010.

  1. fox_hound
    Offline

    fox_hound Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nj
    Ratings:
    +0
    I have a droid 2 r2d2 I rooted with 123 method tether is working great but noticed that my key board ain't lighting any idea?
    Thank you in advanced
     
  2. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Have you tried cycling through your backlight options? Usually works for me.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. fox_hound
    Offline

    fox_hound Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nj
    Ratings:
    +0
    Wasn't aware there was one steps where
    I looked it doesn't have that option
     
    Last edited: Nov 7, 2010
  4. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Ok so i'm a little fuzzy since its the r2d2 and i've never even seen one in person but I assume its the same. On your power control widget, which should look like the one in the top of this screen shot

    [​IMG]

    The rightmost option is screen brightness. Cycle through it once and see if the keyboard comes back on.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. fox_hound
    Offline

    fox_hound Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nj
    Ratings:
    +0
    Hehe okay I found it I thought it was in setting not the widgets lol
    Fixed
    came right on funny thing is I never messed with that, didn't even know it was there.
    thank you for you advice and issue is fixed
     
  6. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Good deal. Yeah I don't know why it happens but occasionally I have to do that. Happens to me mostly right after boot uo.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  7. fox_hound
    Offline

    fox_hound Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    nj
    Ratings:
    +0
    That's what. I was thinking I just changed my Motorola symbol to a another and did a boot.
    glad you pointed that out and thank you again for the speedy response
    PHP:
     
  8. spaz33g
    Offline

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Yeah no problem.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App