Need help ASAP PLEASE!!

Discussion in 'Bugless' started by basedboii, Jun 10, 2010.

  1. basedboii

    basedboii Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    okay i installed bb.1 froyo, and i tried to go back to old 2.1 with rom manager restoring my old back up. but now im stuck with the M logo, i cant go in to the recovery menu. what do i do???
     
  2. lee__D

    lee__D Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    have u tried to boot into recovery manually?

    power off

    hold x, power on to boot into recovery manually
     
  3. basedboii

    basedboii Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yes i tried that it doesnt work, i think im screwed
     
  4. FSRBIKER

    FSRBIKER Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oak Ridge, NJ
    Ratings:
    +0
    hold up arrow/alt/del down until the screen flashes and then hold the x key until the M logo comes back and you should boot into recovery in a little bit.

    If that doesn't work go to the hacking help section, just relax though you are safe just might take a few tries to get you into recovery.
     
  5. ytwokc5

    ytwokc5 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had the same issue, the solution has been posted in a couple of threads in the BB section. The behavior I saw before the second flash of CW was, try to install from RM, phone reboots, goes to the M screen, looks for a second like it might go to CW then goes back the M and boots into 2.2. If you can't get past the M, try a battery pull.

    I had to flash Clockwork a second time, worked fine after the second flash.
     
  6. USCChem

    USCChem Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +0
    For some weird reason it seems like the froyo ROMs have beef with clockwork recovery 1.8.1.4.....and they just boot to the M, stay there for a long time and then boot into the ROM (and not recovery). Why? No idea. I suggest trying flashing 1.8.1.3 and seeing if that works. It probably will.
     
  7. DroidFan88

    DroidFan88 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Rhode Island
    Ratings:
    +0

    I had the same issue. I re-flashed in ROM manager to SPR recovery and then flashed Froyo. Once that was done, I reflashes the clockwork recovery and all was fine after that when I then wanted to install one of the overclocking ROMs. I think it is just an issue with the original flash of Froyo.