Need help...again....

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by sunshine81039, Jan 18, 2013.

  1. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Yes here is a screenshot

    Attached Files:

  2. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So I have now done the fdr cleared the cache settings did another fdr and tried another gmail addy and the phone died after 4 hours again....Please any ideas
  3. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Did you download any apps? Did you set up motocast and/or the VZ backup +? I would start fresh with no apps and see how the battery is. If you download nothing and you are still getting the drain there maybe something with the phone. If you are getting good battery life.. slowly start adding back apps and see if you can narrow it down.
  4. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    The only thing I setup was the gmail
  5. The Stig 04
    Offline

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    191
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    I'd say your battery is shot then. Where did you get the phone from?

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  6. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    It was a certified replacement for my thunderbolt
  7. The Stig 04
    Offline

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    191
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Shoot I'd give it back and tell them here's their pos back and give me a brand new one lol

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  8. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the input but as the previous posts show it's from media running in the background somewhere
  9. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Yes..agree. Take it back. You may get lucky and get a Maxx HD if they have no reg maxx.
  10. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Well the problem is I had them send me another one and had the same thing happen. I got so frustrated I went to a iphone and am not able to do anything other than try to fix it.
  11. The Stig 04
    Offline

    The Stig 04 Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    191
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    El Paso, TX
    Well I am out of ideas. Media could a number of things running. Take it back and tell then you want a new one. You have to be nice but also be firm and not leave till you get one that works as it should. This being your second phone it should help your case.

    Edit: So I thought of something else. And this is a long shot, but maybe just maybe it could be your battery is out of calibration? FoxKat not sure if you are still watching this but do you think maybe the battery could be out of calibration? I know media ran high on me when I first installed JB and battery did suffer quite a bit but it cleared up after a while.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  12. sunshine81039
    Offline

    sunshine81039 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So I have good news!!! I fixed it!!dancedroiddancedroid Turns out when I got the device back in October and had to set up the backup assistant + media I had set it up to backup my photos and videos. I unchecked those two boxes and went to bed around 11:45 and left the maxx out not on the charger. This morning at 7am I checked it fully expecting it to be dead. It still had charge at now at 10am it still has 50%!!! It has never made it more than 4 hours without dying but here we are at almost 12 hours and it still has 50%. Here is how I changed it just in case anyone else has been having the same issue and this might help.
    My gallery->menu->settings->backup assistant plus settings->media types to backup make sure it says none

    Thank you to eveyrone that commented with possible fixes.:hail:
    1 person likes this.