Need Droid 2 Boot Logo (M)

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by Dark Lazer, Dec 7, 2010.

  1. Dark Lazer

    Dark Lazer Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    I've been using a custom boot image for a few weeks now, but I need to send in my D2 for a replacement. I figured a format would make it go back to stock, but my boot image is still there. I've unrooted and everything, and this is the last thing I need to change back.

    Does anyone have the image? I need it soon!
     
  2. Suicidetuna

    Suicidetuna New Member

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Over in the droid x forum there's a thread called boot logos I'll create. I think there the original in there. If not request it and the guy will hook you up.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. Dark Lazer

    Dark Lazer Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    519
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Cool thanks. I didnt find it in that thread, but someone posted a link to a different thread which had it in there. I'll post it here for convenience.
     
  4. iwearhats

    iwearhats Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    I know that it will change automatically when you SBF.
     
  5. UrbanBounca

    UrbanBounca Rescue Squad Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +166
    Have you done it?
     
  6. iwearhats

    iwearhats Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    TN
    Ratings:
    +0
    How else would I know? ;) Yeah, I made up a custom one for myself and I have to replace it every time I SBF.
     
  7. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    I changed mine by accident. Can anyone walk me through putting it back (in simple terms as im 15)
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    First youre going to place the zip on the root of your sd card, meaning not in any folders. You can do this with your file manager. Then You're going to boot in to cm recovery using the bootstrapper app.

    Once inside you wil go to mounts aand storage and choose to mount system (it will say "unmount system" when its mounted) then use the power button to back out to the main menu and go to install zip from sd card. Then go to choose zip from sd card and scroll down the list to find the appropriate zip and select it. Then choose yes to install and it will pop up a progress bar that wont take to much time and then you'll go back to the main menu and choose reboot now.

    tappin and a talkin
     
  9. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    is the app by ClockworkMod? Called Droid 2 Recovery Bootstrap?
     
  10. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Yes sir. When using the app you will first choose bootstrap recovery and then reboot recovery, you'll understand that once you get in to the app. Reboot recovery will bring you in to clockworkmod recovery, this is a custom recovery where most modding takes place. To navigate in recovery you use the volume keys to go up or down, power button is the back button, and the camera button is your enter/select button. A word of caution. Unless you know what you're doing, don't go in to any thing other than the instructions I laid out.

    tappin and a talkin
     
  11. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    Okay so I get into the app, touch bootstrap recovery, then reboot recovery?

    One other thing, is this for the most part safe?
     
  12. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Exactly. You will touch bootstrap recovery and then a message will pop up that says bootstrap success or something like that. Then you will press ok and then reboot recovery. This will turn the phone off and boot you in to cm recovery where you can follow my instructions.

    tappin and a talkin
     
  13. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    It didnt work. I used the file in this thread, did everything like you said but it didnt work.
     
  14. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Ok let's see if we can't figure out why. What exactly happened when you installed the. Zip file?

    tappin and a talkin
     
  15. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    A loading screen thing came up that said it was installing, then it took me to another screen after that, but i backed out of it and pressed reboot now like you said
     
Search tags for this page

need to boot motorola droid 2