need a nandroid backup

Discussion in 'Droid Incredible Hacks' started by yulbright, Sep 28, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. yulbright
    Offline

    yulbright New Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The other day, my phone was stuck in a reboot loop, during which I made a nandroid backup so I can start trying to fix it by doing a factory reset or whatever.

    That didn't work so today I went to a Verizon Store where the technician couldn't fix it either, so he gave me a new replacement.

    Then, thinking I can get all my contacts and media back from my old phone, i restored the nandroid backup i made from when my old phone was stuck in a reboot loop, and now the new phone is doing the same thing!

    Before I go back to that VZW store and get this one replaced again, i'd like to try a new nandroid backup img. Does anyone have a nandroid backup img they can send me so that I can atleast boot it up and get my phone to work again?

    i found the backfiles located in my phone in the sdcard in a folder called clockworkmod > backups

    Your help will be much appreciated.
  2. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,715
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    So, you were stuck in a boot loop, and you made a nandroid backup WHILE you were stuck in the boot loop?
  3. yulbright
    Offline

    yulbright New Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yep, that's what happened. Guess I'm going back to the verizon store today
  4. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,715
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    No, you need to wipe your phone, and reinstall your ROM. A nandroid is a "snapshot" of your phones system, at the time the nandriod is made. So, if you were stuck in a boot loop, and made a nandriod backup of the system while your phone is boot looping, it is going to throw every phone you put that nandriod on into a boot loop.
  5. shocka2430
    Offline

    shocka2430 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have u tried rsd lite to flash the frg22d sbf and fix it? Simple none smart question, why would you make a backup while in a bootloop when you haver to figure something is wrong.

    Sent from my Incognito Droid using Tapatalk
  6. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,715
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    When you installed clockwork, were you prompted to make a nandriod backup, and did you?
  7. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,715
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    shocka, I just saw he owns an incredible, flashing a sbf wont help.

    yulbright, I am going to report this thread and have it moved to the rescue squad for help. I THINK you can flash the RUU and get your phone back, but Im not really familiar with the DInc.
    Last edited: Sep 28, 2010
  8. shocka2430
    Offline

    shocka2430 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well that sux. Hopefully they give him a new one

    Sent from my Incognito Droid using Tapatalk
  9. Bob Dammit
    Offline

    Bob Dammit DF Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,715
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    It is still fixable, but it's out of my league. I can help with a driod or an eris, not sure with the Inc.
  10. yulbright
    Offline

    yulbright New Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was able to install a new rom. Learned something new today. Thanks bob!
  11. doug piston
    Offline

    doug piston Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    K. Listen up folks. Your old phone, unless you changed it was on a .77 or .79 hboot. Your new phone is a .92 hboot. Nandroids will not work. If you have already rooted the new device please dl a new rom then install. All of your old backups are not going to work.
Search tags for this page

htc incredible 2 restored nanoid backup now no service