1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Need a little help.

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by fiktishes, Jul 14, 2010.

  1. fiktishes
    Offline

    fiktishes New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks for reading. I am new to the roms. i have been trying to install the 2.2 firmware (froyo) and this is what i am following

    How To: Install Android 2.2 Froyo On the Motorola Droid

    It starts messing up at step 5.
    I do the factory reset.
    I do the wipe cache.
    (this is where is messes up)
    after i click install
    then “Install /sdcard/update.zip (deprecated)”
    it starts then it says blocked

    I have tried about 4 or five times and still the same result
  2. jookyone
    Offline

    jookyone New Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    DC
    That's the hard way. Better to download ROM Manager from the market. Flash Clockwork Recovery and select a 2.2 ROM there... so easy.
  3. fiktishes
    Offline

    fiktishes New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok

    ok thanks i have it downloaded and installed when i open it. it says to "root" phone. how is this done.
  4. fiktishes
    Offline

    fiktishes New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok

    ok i have it rooted
    it says an error occurred while attempting to run privileges commands
  5. gregc815
    Offline

    gregc815 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had a
    "error occurred while attempting to run privileged commands"
    after trying to FIX PERMISSIONS using ROM MANAGER.

    I found the solution on another forum. Just go to the market and download BUSYBOX.