Need a hand:

Discussion in 'Android Tech Support' started by GryphonD, Jul 3, 2010.

  1. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Installed "Liquid Battery Indicator" Metamorph on 2.2 Rooted phone. Phone now Boot Loops and will not allow Booting into Recovery...Just sticks at the M through numerous Auto attempts to Boot to Recovery.. Tried taking out SD card and then booting to Recovery, no success.
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12

    I'm a little confused.

    Are your using Rom Manager for the "Auto" attempts?
    Why are you removing your SD card?
    Once you remove the SD card what process are you using to boot into recovery?

    Mike
     
  3. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    SPR
    Removed SD just incase it was an issue with data on there which it was apparently not.
    With or W/out SD, I am trying Power+X.

    Have made it as far as getting it into BootLoader, via Power+X+D-pad^.
    now have RSD Lite running but it will not recognize my phone as a model....
     
  4. Johnly

    Johnly Guest

    Ratings:
    +0
    Your in good hands! mwHartman will get you back on track!
     
  5. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    By Auto-Attempts, I mean... when you hold Power+X long enough, it starts trying to boot to recovery all over again (that is, when it can not get into Rec). Have let it go through three of those five times now...
     
  6. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Thanks for the clarification.

    If you are not able to get into SPR with the "X" and power your thought about RSD is the next step. Here is a link http://www.droidforums.net/forum/hacking-faqs/39254-sbf-root-unroot.html that may help.

    I've read threads that users indicate it takes several attempts to connect. Others have success with different version of Windows.

    I'm not sure what else to suggest, sorry.

    Mike
     
  7. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Is your battery charged sufficiently?
     
  8. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Thanks for the kind words, Johnly. I'm struggling with this one but I will keep researching.

    Mike
     
  9. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Aye, full charge, will keep activating RSDL for a while and see what takes place.


    IMEI/ESN/MEID: N / A
    Technology: N / A
    Software Version: N / A
    Flex Version: N / A
    Bootloader Version: v0x002C6C
    DRM Version: N / A
     
  10. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    I'm trying to contact some of the rescue squad to see if they have other suggestions/recommendations.

    What version of Windows are you running?

    I use a Mac so I have limited experience with RSD. I believe that one of the versions of Windows requires you to have admin privileges. Unfortunately, I do not recall the version.

    Mike
     
  11. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am on Win7 Ulti 32, trying as Admin but still getting the same thing over and over again...



    RSDL fails flashing SPR due to lack of model ident...
    Continues to fail ident of model.
     
  12. GryphonD

    GryphonD Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yup... so far, still a no go....