1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Neeb Question....Do we need to do anything to prevent VZW Froyo update?

Discussion in 'Bugless' started by Phxphenom, Jul 13, 2010.

  1. Phxphenom
    Offline

    Phxphenom New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I hear that the Froyo update will soon be pushed by Verizon. I like BB as it is and am unsure if we need to do anything to keep things from changing....

    Thoughts? Thanks,
    Marc
  2. captaincanada84
    Offline

    captaincanada84 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Asheville, NC
    No, you shouldnt have to do anything. The OTA update will be blocked automatically.
  3. Phxphenom
    Offline

    Phxphenom New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks! I appreciate the quick response.
  4. radio five
    Offline

    radio five New Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm rooted with Bugless Beast, yet when I woke up this morning, Verizon's "official" update was waiting to be installed on my Droid. How can I delete this update and prevent it from happening again? I'll keep my wireless and usb tethering, thank you very much.
  5. azpilot
    Offline

    azpilot New Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some podunk town, Arizona
    The update will automatically be blocked, however, you will need to tell it to do the install, once it starts you should see an ! in the triangle and it will stop, select reboot from your menu on the phone and that should take care of it.