1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Nandroid question

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by smilejack1, Jan 13, 2011.

  1. smilejack1
    Offline

    smilejack1 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If I copy a Nandroid backup to my PC, can I move it back to the SD later and restore it if necessary?
  2. haxerpaylay
    Offline

    haxerpaylay New Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas
    I'm sure its possible make a copy and save on SD, than make another and try it.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Yes, I do it all the time.
  4. smilejack1
    Offline

    smilejack1 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thought so. Thanks.
  5. teddyearp
    Offline

    teddyearp New Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Randle, WA
    Me too. Got 'em going WAY back . . . lol.
  6. adsfa34
    Offline

    adsfa34 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yeah, me too...except I now how no idea which one is which... I suggest changing their names using RM so you can keep up with them... I made too many backups before I realized you can rename them in RM... lol


    Sent from my Droid using DroidForums App
  7. teddyearp
    Offline

    teddyearp New Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Randle, WA
    ^^^ and I agree with this whole heartedly. However (not sure if this is the same as what you meant) I _think_ it's better to give it a custom name at the time you create the backup using rom manager as sometimes if you go back and rename one you've already made, it _might_ somehow corrupt the md5 checksum and make restoring it not work. I have read some with this problem in the RS.