Nandroid backup?

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by sports96, Apr 13, 2010.

  1. sports96

    sports96 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Trying to do a nandroid backup and it ask type a prefix to name your backup: What is the catch here I have tried 1 letter up to Ultimatedroid and nothing seems to work. I type the letters and then hit enter nothing, I cant go backwards or forwards. Any suggestions.

    Thanks
     
  2. sports96

    sports96 Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I got it, I just hit the return key, I was hitting the gold enter button.

    Thanks
     
  3. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Can someone help me locate a nandroid backup for the razr? I'd use my razr but im having some issues with it and need a backup (completely stock backup) to start rom development. Also if anyone would like to help me develop a rom just let me know im new to this so im gonna do my best to whip one up.
     
  4. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Could someone please do a nandroid backup so i can flash back to stock and get the ball rolling?
     
  5. 2Ceedz

    2Ceedz Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just got one...

    I just got my bro-in-law a RAZR...he's on day 2 w/it now. I was waiting to root/flash recovery for a definitive way to root/unroot safely. I see that it can be done, but was unsure if it was 100% yet or not. Also, am used to clockwork mod, so was waiting to see if they were going to release rom manager soon.

    If the root/unroot and bootstrap are safe, i can and will do this for you, as I am wanting to put a rom on for him once a stable one is released. (Get rid of bloatware mainly).

    Sorry for the delay, was just hoping that root/unroot and bootstrap got confirmed working, JIC i need 2 go back to completely stock for some reason w/no root.

    **I see in the other thread you have this issue resolved, let me know if u still need me for anything. :) **
     
    Last edited: Nov 17, 2011
  6. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Currently the boot strap doesn't do Nandroids. Trying to make one from a system dump manually is a b!tch. Rom manager keeps telling me that my script is wrong I need edify script :-/.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. 2Ceedz

    2Ceedz Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    OIC, been on a Droid for so long, not used to being locked down... LOL... I need to work on my terminolgy again i guess, and (always) some more research on the locked bootloader crap....
    ;-)

    Im Here if/when u need me. :)


    (Needless to say...leaning towards Nexus, but got a RAZR here JIC its ''better'' LOL)
     
    Last edited: Nov 17, 2011
  8. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If I can get a working update.zip that would be good because I need to make a safety net first.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you haven't removed any apps please help me :D

    Ok so all im asking is for one of you nice Razr users out there to do me a favor. I rooted mine and deleted a few apps i thought i didn't need and just my luck i removed one i needed so im getting force close issues. So if someone would be kind enough to install this boot strap (RazrBootstrap.apk) and backup their STOCK Razr that would be soooo helpful.
     
  10. Stevessvt

    Stevessvt Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just tried doing a restore of a backup using razr bootstrap and got a md5 check sum error, and it aborted the restore.
     
  11. 2Ceedz

    2Ceedz Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ill get one late tonight, so ill have posted at the latest in the early AM. He lost data for no good reason yesterday, so will be my 'excuse' to factory reset him (before i make your backup).

    :)
     
  12. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thank you sooo much. Use the boot strap that I posted because as far as I know I think there's 2 bootstraps running around and 1 doesn't do backups. And please test the backup before uploading it :)

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  13. 2Ceedz

    2Ceedz Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Most definently..will back his up first and reflash to make sure all is 100% before creating/testing the one for you. ;-)
     
  14. 2Ceedz

    2Ceedz Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you use the bootstrap app from above? I will be testing that one later tonight.
     
  15. alexp1289

    alexp1289 Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you use the bootstrap that I provided in this thread you won't have any issues.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
Search tags for this page

droid razr nandroid

,
droid razr nandroid back up
,
how to do nandroid back up razr
,
how to nandroid backup droid razr
,
how to perform a nandroid backup on razr maxx
,
nanderoid droid razr
,

nandroid backup droid razr

,
nandroid backup on droid razr
,

nandroid backup razr

,
nandroid droid razr