1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

my Verizon app

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by cwoms167, Sep 8, 2011.

  1. cwoms167
    Offline

    cwoms167 New Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the my Verizon app is not working for me...does this hold true for anyone else? I wanna use it because this is my first 4g phone and I wanna monitor my data

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  2. Arkbird
    Offline

    Arkbird DF News Team Premium Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    1,748
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Virginia/Washington DC
    It works just fine for me. What's your problem?
  3. Covington
    Offline

    Covington New Member

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    119
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ocean, Earth
    Same issue here. It wont let me sign in.
  4. ConqSoft
    Offline

    ConqSoft New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC
    Works fine here. Did you get the latest update from the Market? There was a newer one than the one included on the phone for me.
  5. metalspring
    Offline

    metalspring New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hermitage, pa
    I know you probably can't remove it (yet) on the bionic but my Verizon app is really annoying for those with unlimited data still because it has a nasty habit of ALWAYS running in the background no matter what...just thought I'd throw that out there lol

    supercharged modified simply stunning 5.5 w/turbocharged 3g
    Chevyno1 ulv 1.25GHz w/ kickasskernel tweaks
    honeycomb 3D theme
    19.8 linpack score
  6. nikecar
    Offline

    nikecar New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    0
    its never worked for me. Says I have to update. i update, then it gives me errors trying to get in and does a force close. So I uninstall. try to open default version, tells me I have to update.

    like washing your hair. shampoo, rinse repeat. shampoo, rinse repeat.

    never worked, even after a factory reset on another issue. latest updates don't work either. I don't bother anymore.