1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

My TB isn't picking up 3G/LTE again

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by Larry_ThaGr81, Jun 22, 2011.

  1. Larry_ThaGr81
    Offline

    Larry_ThaGr81 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hesperia
    Is this another nationwide outage? Or is it localized to just the Los Angeles area?

    Sent by my Bolt powered by Thunder
  2. johnd09
    Offline

    johnd09 New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine is picking up 3g in Alabama so I doubt it is nation wide. Because as we all know if LTE is out so is TB 3g.

    Sent from my Thunderbolt!!
  3. pdroid
    Offline

    pdroid New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly
    Getting 4G fine where I am - must be local
  4. bernardino5
    Offline

    bernardino5 New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thought it was just mine acting up I'm in southern cali it's fine now.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  5. Droid592
    Offline

    Droid592 New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    im about an hour away from LA havent had any issues with 3G man
  6. rovagu22
    Offline

    rovagu22 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    In Boston and I'm barely getting any service. Says 4g but has no bars and i dont receive texts and nothing opens. Suckssss!
  7. wardo
    Offline

    wardo New Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    283
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    my internet was down all day even thou i had 4 bars. soon as i got home about 20 miles away, it started to work just fine. this crap is getting so old.
  8. _JDW_
    Offline

    _JDW_ New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm in las Vegas and my 3g/LTE hasn't worked for a few days.

    HTC Thunderbolt
  9. turdbogls
    Offline

    turdbogls New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    O-Town FL
    this phone handles 3g/lte switching terribly. if i am on 4G and go to my work cube, i loose all data. it doesn't switch to 3G ever. its pretty annoying. but on MR2.5 it seems to work better.
    still pissed that i could get great 4G on the official software in my work cube, but on the updates i only get 3G.
  10. Psykho
    Offline

    Psykho New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    199
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Thats strange I'm in Westford, Ma getting 1.5 - 2mbps on 3g and 25 - 30mbps on 4g right now .I ran three speed tests on each as soon as I saw this tread and everything seems normal .
Search tags for this page
3 g piking. com
,

3g piking

,
3g picking
,
my htc thunderbolt gets no 3g
,
my phone isn't picking up 3g
,
phone wont pick up 4g lte in normal coverage area
,
why am i not picking up 3 g
,
why is verizon lte not picking up 3g
,
why isnt my thunderbolt getting any internet service
,
why will my htc thunderbolt not pick up 4g service
,
why wont my iphone pick up 4g