My moto droid does not boot

Discussion in 'Motorola Droid' started by giotisjohn, Sep 17, 2010.

  1. giotisjohn

    giotisjohn New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello everyone i have the moto droid 1 and i just installed shadow rom on it but because it was starting to run slow because of the many apps i decided to do a factory reset when it rebooted it said first boot may take longer than usual so i left it there for about an hour and a half and still it didnt boot. I rebooted it several times after that and nothing. I tried reinstalling the rom image and nothing. I am afraid i have bricked it. Please help i really would apreciate it
     
  2. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    Can you still boot into recovery by holding down the power button and the X key from a powered down state ?
     
  3. giotisjohn

    giotisjohn New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Oh yes it also shows me the boot animation but from there one it just keeps going and going.
     
  4. Tonya.J

    Tonya.J New Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    My Droid is doing the same thing. Last night I installed the UD ROM, and the Hot Pink theme with the Hot pink wallpapers. After installing, during the reboot, it is stuck. I think it is what everyone calls "Bootloop." Can you please help????
     
  5. warrior21

    warrior21 Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    1,287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    I'm guessing you did a backup before you flashed the new ROM so just boot back into recovery, wipe data/cache and flash your backup.
     
  6. giotisjohn

    giotisjohn New Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What i did was i installed another rom that i had inside my memory stick then did a factory reset and it worked!!!!! So if you have another rom try doing that!!!!!!!!!!