My 4G is out? Southern California

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by bluefire7002, May 19, 2011.

  1. bluefire7002

    bluefire7002 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    205
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Im pretty sure this time its just my phone, i dont see anyone on here saying theres a 4G outage... For some reason for the past 3 days, my 4G will not work. its funny because most of the day my phone has been saying 3G and I can use the web browser on my phone, but as soon as the 4Glte icon comes up on my internet will not work:icon_evil:

    Its super annoying, I live in Southern California and I always have 4G in my house but for some reason It wont let my phone connect to the internet.

    Just found something strange out. Im using my phone at the moment (for wifi tethering) and It lets me use the 4G to wifi tether (which im doing at the moment on my laptop). I can browse the web and such but it wont let me do it on my phone still ??? If i load a web page on my laptop and go straight to my phone, my phones internet works for a minute but if i leave my laptop idle for a while than all of a sudden I can use the internet on my phone EVEN though it still shows 4Glte??

    im stumped, tried restarting and taking the sim card out didnt work
     
  2. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    Where in southern California is it out?
     
  3. Nice95gle

    Nice95gle New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Easton, PA
    Ratings:
    +0
    My 4g is out also. Easton, PA
     
  4. bluefire7002

    bluefire7002 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    205
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Im in the OC southern california... on yours does it show the 4G icon still though?
     
  5. Nice95gle

    Nice95gle New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Easton, PA
    Ratings:
    +0
    Nuh...after 3 reboots -> 1x
     
  6. Bowtie

    Bowtie Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Rainier, Oregon
    Ratings:
    +1
    I have been seeing it go in and out through out the day here in Phx. Most of the time I don't see 4g, 3g or 1x, the icon just disappears and I cant use the data or get mms, and sms takes for ever to send.
     
  7. twinklystar129

    twinklystar129 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mines have been out since yesterday morning as well. I'm in Southern California (Los Angeles, CA).

    Anyone know what's going on?
     
  8. manilaboy1vic

    manilaboy1vic Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    695
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    planet earth
    Ratings:
    +3
    mine was flakey yesterday, HB Orange County.. then it finally locked on to 4g..

    I did a bunch of reboots and battery pulls and even did a factory reset.. its been on 4g all day today tho.
     
  9. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    It appears to be another nation wide outage guys, as reports having been coming in from around the country.
     
  10. klaudiadroid2

    klaudiadroid2 Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    rialto california
    Ratings:
    +0
    Im right with you on this one! In los angeles area. 4g has not been working just as you stated. I just been using 3g

    sent from my HTC Thunderbolt !
     
  11. BigMcGuire

    BigMcGuire Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,040
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +2
    Same here - Los Angeles and it wasn't working yesterday. I've given up and just stayed on WiFi. lol. Just tested now, I have 4G now, but didn't yesterday.
     
  12. bluefire7002

    bluefire7002 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    205
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Yea my phone is acting weird... last night I had 4G all day... today woke up and it was on 3G... its getting annoying
     
Search tags for this page

sprint 4g riverside ca

,
why is my 4g in oroville ca not working
,
why is my internet on my thunderbolt showing 1 times
,
why is my sprint phone not working in california