My 4.4 Issues.. OC and Widgets?

Discussion in 'ChevyNo1' started by DatacomGuy, Jul 10, 2010.

  1. DatacomGuy
    Offline

    DatacomGuy Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Here are my issues with 4.4. Any help? Dying here without overclocking..

    I installed Chevy's 1.1 MV kernel.. reboot, and SetCPU shows min as 250 and max as 550.. I can't go above it, no option to. What gives?

    And after the reboot from installing the kernel, none of my widgets work.. Using LauncherPro. I can delete and re-add them.. I hope I don't have to do this with every reboot??

    And lastly, Pure Calendar Widget will not work.

    Thoughts on either? THANKS!

    EDIT: Weird.. upgraded SetCPU and now it works.

    EDIT#2: Upgrading to latest Pure Calendar fixed.

    Only issue left was the widgets not working. I guess I'll wait until next reboot to see what happens.
    Last edited: Jul 10, 2010
  2. bizzshow
    Offline

    bizzshow Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Were are your apps stored internal or sdcard
  3. RichStevenson
    Offline

    RichStevenson Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    476
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Medina, OH
    Ratings:
    +0
    For setcpu try going down then backup. If that doesn't work go into settings and have auto detect.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. DatacomGuy
    Offline

    DatacomGuy Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Most internal.. I just turned on a2sd, so I have only 2 or 3 on sdcard right now.

    Just checked, launcherpro is on sdcard for whatever reason, wonder if that's contributing to the widget woes..
  5. DatacomGuy
    Offline

    DatacomGuy Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Also all the storm8 games are glitchy.
  6. bizzshow
    Offline

    bizzshow Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It wont hurt to move launcher pro to internal just to see if it works then. Just reboot afterwards. You may have to set your Widgets back up
Search tags for this page

android where are widgets stored