multitask with 2 browsers?

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by DJxEDxD, May 1, 2010.

  1. DJxEDxD

    DJxEDxD New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    is it possible to use two browsers at once. preferably use the stock browser to play internet radio with yourmuze and go back to the home screen to do something else like use another browser. Everytime I hit the home button to go to the home screen it kills the music but if I load a page in the home browser and exit out it'll have finished loading the page when I go back to it ? Thought Droid was known for being able to do many things at once ? maybe there's a way to keep the net going for the internet music I'm missing ?
     
  2. DJxEDxD

    DJxEDxD New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hmm guess no ones sure on this one huh .is there a way to get the browser to not stop sending info while its closed or your doing something else? disable force close.
     
  3. DJxEDxD

    DJxEDxD New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Bump
    Has no one even a guess for this one?
     
  4. ldimick

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It is going to depend upon the app you are streaming with. When I open an MP3 stream I use STREAMITALL. So the browser is removed from the equation. And I can open another browser. Why not try your way and see what happens?
     
  5. kmo

    kmo Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Why not try it yourself and you can let the rest of us know...dancedroid you could download this >>> alotofinternet and browse 4 screens at once, but as far as 2 browsers????
     
  6. bl42ed0

    bl42ed0 Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Pandora ftw for streaming music!

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk
     
  7. kmo

    kmo Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    +1 for Pandora I use it all the time...
     
  8. ldimick

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried Pandora and it was not a good solution. Some of the players will only work with a fixed length stream and will not play a true stream.
     
  9. kmo

    kmo Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Interesting, I use it on my Macbook and have been using with my INC since (the 29th April) so not too long but no issues at all for me listening to hours of music/album artwork and artist info displayed.
     
  10. ldimick

    ldimick Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    629
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't remember if Pandora was the one that gave me problems or not. That was why I mentioned SOME instead of Pandora. Try this link and see if it works for you. Old Time Radio I know a lot of the music streams send the file length as part of the stream so it is not an issue. This site does not.
     
  11. MiXoLoGiSt

    MiXoLoGiSt Active Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    For streaming music i use RadioTime or iheartradio. They work awesome.
     
  12. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    Cherry rplayer
     
  13. DJxEDxD

    DJxEDxD New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    All very good suggestions

    I use YourMuze its a website where you can search for internet.radio (streaming stations) and ad.them to your personal list.then.go to m.yourmuze.com and play them through you stock browser on any phone .And I have a big list of stations already but when I hit the homescreen button it kicks me out of the stream and stops the music. hmm I've been tryin some other stuff but haven't got it yet will report back if I figure out a way. Thanx all
     
  14. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    Why wouldn't you try it yourself instead of asking? Did you try opening a new tab in the same browser?
     
  15. deadernie

    deadernie Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I use cherryRplayer and surf the net @ the same time. Maybe it's not a feature in the app you are using?
     
Search tags for this page

how to multitask on htc droid incredible 2