Multiple phones - Root them, unroot them

Discussion in 'Rescue Squad Guides' started by christim, Sep 12, 2010.

  1. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,803
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +9
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    Ummm, FBM, you do realize that your reply links to this very thread in which you posted said reply, right?

    @kidsquid, I have a guide at my site right now that uses basically this same method and works for the A855. I will soon be probably posting it here later today, but for now look here:

    Root the A855 without RSD Lite and make it ROM ready

    good luck
     
  2. Cooch33

    Cooch33 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just finished on the Dx using the terminal emulator. After I exit, what do i do next? Am i rooted, or do i reboot first? I dont want to reboot if im just supose to wait. My System panal's monitoring thing keeps going on and off lol. How could i check to see if i am rooted? Also, when i go into system panals my CPU clock is caping at 1000. Going from 99% to 100% usage for awhile now. Sorry, i'm new to this.
     
  3. furbearingmammal

    furbearingmammal DF Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    11,163
    Likes Received:
    372
    Trophy Points:
    513
    Location:
    Anywhere you're not
    Ratings:
    +455
    Current Phone Model:
    32GB Moto X Developers Edition
    Twitter:
    furryvarmint
    Teddy,

    I said post, not thread. Did you click the link? I'd linked to a specific post in the thread because the poster obviously hadn't read through all the pages. :)
     
  4. stevewitt

    stevewitt New Member

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    N.W Indiana
    Ratings:
    +0
    Go into your applications and look for Superuser. That would indicate that you are rooted or try to download a program that's only for rooted phones.
     
  5. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,803
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +9
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    :facepalm: Dooh! My bad.
     
  6. christim

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    I've played with this a few different ways and getting rooted just using the phone isn't working out. I would think it should, but it isn't. You can still use a SBF method to get sprecovery or use Teddy and other's guides that make use of the SDK kit but you need a window's computer.
     
  7. teddyearp

    teddyearp Senior Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    1,803
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Randle, WA
    Ratings:
    +9
    Current Phone Model:
    Motorola XT1103 (Nexus 6)
    Actually the method(s) using the SDK (adb) can be done on all three platforms, but for Mac the commands are entered a little bit different.
     
  8. weaselman

    weaselman New Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    nevermind!..
     
    Last edited: Oct 10, 2010
  9. blacktimusprime

    blacktimusprime Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    dirty jerz
    Ratings:
    +0
    went thru the commands but im not sure if im rooted is there anything i can " check " to verify it?
     
  10. blacktimusprime

    blacktimusprime Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    dirty jerz
    Ratings:
    +0
    i take that back i dont see the ninja or super user permissions... back to the drawing board
     
  11. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    try a reboot to see if that refreshes it.

    if you didnt get any errors, youre most likely rooted
     
  12. blacktimusprime

    blacktimusprime Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    dirty jerz
    Ratings:
    +0
    tried the reboot and battery pull still no "ninja" maybe ill just try to do it from my pc tomorrow at work instead of via the phone
     
Search tags for this page
adri
,
droid.co downloader.exe
,

multiple phones root them unroot them

,
rage against the cage android
,
rage against the cage android download
,
rage against the cage download
,
rage against the cage exploit download
,
rage against the cage root
,
rage against the cage script
,
rooting script android without pc