Multimedia Station for DROID by Motorola

Discussion in 'Accessories' started by danDroid, Oct 28, 2009.

  1. garrett

    garrett Silver Member
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    2,017
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Location:
    In a van by the River......
    Ratings:
    +5

    its nice to have that... but its my girls company. since im self employed i get no corp discounts..


    this is why i keep her around... :icon_ banana:
     
  2. fonix

    fonix New Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Wiscaahnsin
    Ratings:
    +0
    Anyone have an idea how customizable the screen on the DROID is when it's in the cradle? I see it's got the time, weather, etc...that's a lot more than what my Storm has when it's in the dock, so I'm not complaining, I'm just curious.
     
  3. Sam

    Sam Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,457
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    haven't heard anything about that... did you see any videos of it yet? from what i saw, they are all the same..
     
  4. ZeRo_C0oL

    ZeRo_C0oL Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0
  5. techguru

    techguru Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    575
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +1
  6. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,726
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +83
    Yeah the prive has NEVER been set that high, original thoughts on price were 49.99. I would never buy anything that expensive just so it call have all those things in one place.
     
  7. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0
    It was just pointed out in another thread that you will not be able to use either of the docks if you have a case on the Droid (unless you are willing to take it on and off constantly).
     
  8. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,726
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +83
    That's what I figured, because they use small magnets to get it to work, so it doesn't mess up anything else on the phone.
     
  9. JhankG

    JhankG Silver Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Summerfield, NC
    Ratings:
    +0

    Since the magnets may need to directly contacting the phone, I wonder if dock apapters will work.
     
  10. dean.collins

    dean.collins Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The software 'popup' is controlled via magnet placement so not sure how many 'magnet placement' options there actually will be.

    (video here Dean Collins: Droid dock is a 'let down' )

    I was really hoping for a RFID reader that was user customisable - eg you might be able to develop your own app and by using the right rfid code have this auto pop the appropriate application.

    Or even better have some form of hidden app that only was able to be access when you place the handset in a particular location (could be used for double pin number authentication).

    I haven't seen anything in the SDK about how many 'magnet placement options' there are - i dont think they could be too close together but possibly the api will allow you to remove 'standard layouts' or even better create your own 'dock panel' entirely.



    Cheers,
    Dean Collins
     
    #46 dean.collins, Nov 3, 2009
    Last edited: Nov 3, 2009
  11. Sam

    Sam Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,457
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    dirty dirty
    Ratings:
    +1
    fonix was asking about customizable screen options when in that mode, not how that screen gets there.
     
  12. jbjtkbw00

    jbjtkbw00 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orlando, FL
    Ratings:
    +0
    Wondering how snug of a fit it would be in something like InvisiShield?
     
Search tags for this page

disconnect from multimedia station

,
how to disconnect from multimedia station
,
how to disconnect from multimedia station?
,
how to unconnect from multimedia station on my droid
,
how to unconnect multimedia station from motorola droid
,
what is multimedia station on droid