1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

multi-window

Discussion in 'Samsung Galaxy S3' started by SJsRazr, Mar 22, 2013.

  1. SJsRazr
    Offline

    SJsRazr New Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I have jellybean version 4.1.2 - is this version suppose to have the multi-window? If so, why don't I have it?

    Thank you :)
  2. Sgt Fury
    Offline

    Sgt Fury New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    You must have verizon or one of the other american services that decided to screw us out of premium suite. The rest of the world got it.
  3. k1ngr4t
    Offline

    k1ngr4t New Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    1,335
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    The worst part is how much I HATE Verizon, but apparently the others are just as bad, if not worse (which I find hard to imagine)....so I'm SOL.
  4. SJsRazr
    Offline

    SJsRazr New Member

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, I have Verizon... Do you think we will ever get it?

    Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
  5. Sgt Fury
    Offline

    Sgt Fury New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I have been trying to find some answers about this but apparently people don't care that they were robbed of premium suite by verizon. There dosent appear to be much talk on the subject however there is a new OS release projected for April for the S3. Maybe we will see PS with the new Andriod Key lime Pie
  6. scott32746
    Offline

    scott32746 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Need to have 4.2 for multi windows. 4.1.2 is more bug fix
  7. LadyPhoenix
    Offline

    LadyPhoenix New Member

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    yup.. i was upset we didnot get the multi window.... still love S3 .. but hey...
    what are we.. the stepchild that the rest of the WORLD got it and U.S did not :angry:
  8. Sgt Fury
    Offline

    Sgt Fury New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Flashed the latest synergy rom for my verizon s3. It is close to stock with some premium suite features like multi-windows. Been messing with it for about an hour and have found no bugs. Love it.
  9. orbezo
    Offline

    orbezo New Member

    Joined:
    Jun 20, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That's not completely true, I have a GT-I9300 from Iusacell (one of the carriers in Mexico) with Android ver. 4.1.2 and I DO have the multi-window function available. (Attaching screenshots)

    View attachment 63364 View attachment 63365 View attachment 63366

    Best Regards.

    Orbezo.
  10. dennyjones
    Offline

    dennyjones New Member

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    davison, mi
    I'm stock 4.1.2 on Verizon and have multi windows
  11. Shadez
    Online

    Shadez Super Mod/News Team Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,327
    Likes Received:
    180
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Well everyone should have it now if they pulled the update.
  12. wheeler062505
    Offline

    wheeler062505 New Member

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    220
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Same here. I'm in ohio
  13. sierra117
    Offline

    sierra117 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I don't have multi window and I'm on Verizon with the latest software. Any idea why not?
  14. leeshor
    Online

    leeshor Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,598
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Norcross, GA - USA
    Your profile didn't mention the S3 but if you have it then you should have the multi window function. I'm on AT&T so someone else will need to help.
  15. wildbill86
    Offline

    wildbill86 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm assuming that the premium features were in the flopped update that destroyed the 4g connectivity. Verizon pulled the update shortly after putting out a few weeks ago. I've read there should be a fixed update early July. Maybe we will get multi-window then.
  16. MAD450r
    Offline

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    There is a version for rooted users. Im on verizon running Synergy r484 rom. Its got multiwindow and floating apps on all apps. Unlike samsungs stock android. I just added a zerolemon 7000mah battery so I can get through the day no matter how much i am doing. i'll get more pics up later when I take a screenshot while multiwindow open I had some on another forum but was before my Samsung gs3 was one that had sudden death syndrome im on brand new on now. Well is about 3 weeks old now. I have it all back as I like it
    View attachment 64006 View attachment 64007 View attachment 64008 View attachment 64009 View attachment 64010
  17. MAD450r
    Offline

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ok here is some shots of multitasking, notice the thumb tack on the split screen or floating apps. I use pandora like this alot when on the web. so much more you can do once you get used to using. I dont always keep it on the mode where the bar with the thumb tacks and the floating or not floating buttons are located so if your interrested read up cause this rom is my daily driver has been a while now. Its rock solid and adds so much.

    If you do try it take your time with the aroma installer there is alot of options including aosp or samsun mms as well as stock and blacked out stock email. so much more so take your time.

    To enable and disable the tab you long presss on back incase you installed rom and still not see slideout or sidebar button. I cant go back to stock rom after using this rom not to mention it is faster I am using stock Kernal although there is option for an overclockable one in the aroma installer as well as selection of which service you have verizon, at&t, tmobile. all from the one install file just select yours first thing it will ask you.

    View attachment 64011 View attachment 64012 View attachment 64013 View attachment 64014
    Last edited: Jun 19, 2013
  18. sierra117
    Offline

    sierra117 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    That explains it.

    And I like the stock ROM. Not fond of the text style or weather widget in the synergy ROM.
  19. MAD450r
    Offline

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ah in the screenshots I put up thats not part of synergy rom. Thats beautiful widgets [theres thousands of themes for bw, the one I use or the updated one from the google play store] I added that and the blackNbold theme since it is my prefference since i've owned an android device back since og droid, when TheBowers released BlackNBold for the first time. I still get updated blacked out apps from teamblackedout, then I used TheBowers's images to put the widget back to blackNbold there is a few different clocks and weatcher things installed along with the rom. This is very close to look and feel of stock. I use to only run AOKP on here till synergy gave me best of both worlds in one. Only thing I miss is the theme engine but is not huge deal lots I can still change as I have done to make mine have that blackNwhite look.

    Im legally blind so I cant stand bright white backgrounds trying to squint to read text. To each is own there I know. But also on samsung screens black backgrounds help save battery life.

    I also have blackNbold news&weather widget installed myself on the same screen as my google+ widget.

    if I hadnt manually removed all other clocks and weather apps that came on synerygy Id put screenshot for you.

    If its the dark themed apps you dont like too dont worry thats not stock to synergy rom. I d/l them all from Teamblackedout's webpage. some I then edit to my backgrounds meantioned above to acheive my favorite look. Im sure many dont like this I can understand that.
    Last edited: Jun 19, 2013
  20. wildbill86
    Offline

    wildbill86 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't found a need to root this phone yet. It is plenty fast, and I can tether my unlimited data using FoxFi. If an update compromises that, then I will root and Rom.
Search tags for this page
android version 4.1.2 multi window razr
,
droid razr multi window
,
float multiwindow note 2
,
how to get mod file for multi window verizon galaxy s3
,
how to remove thumb tack on galaxy s3
,
i don't have multi window on my galaxy s3
,
multi window motorola
,
multi window not working on gs3
,
multi window not working s3
,
my s3 does not have multi window
,

s3 multi window

,
s3 multi window not working
,
why don't i have multi window
,
why don't i have multi window on my galaxy s3
,
why dont i have multi window on my s3