Multi-Touch Keyboard from DROID X working on BB V.03 ?

Discussion in 'Bugless' started by icebluemale30, Jun 28, 2010.

  1. icebluemale30

    icebluemale30 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn,NY
    Ratings:
    +0
    I cant get this keyboard to work when i enable it and try to launch it i get this error message "the application Multi-touch keyboard (process com. android.inputmethod.latin) has stopped unexpectedly. please try again." what am i doing wrong or does this work on BB V.03 ?
     
  2. hett

    hett Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Florida
    Ratings:
    +1
    It doesn't work on 2.2 currently. Also, the stock keyboard in 2.2 is multitouch, so it's kind of superfluous.
     
  3. 22Illusions

    22Illusions New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Droid X is shipped with the 2.1 rom. So the keyboard only works on 2.1 roms. There is someone on XDA who is trying to port it to the 2.2, but is having problems with haptic feedback working and some other various issues.
     
  4. icebluemale30

    icebluemale30 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn,NY
    Ratings:
    +0
    Ok thanks for the quick feed back thanks a lot guys .
     
  5. avt123

    avt123 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Really? It's not multitouch for me unless this version of BB doesn't support it?
     
  6. hett

    hett Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Florida
    Ratings:
    +1
    It's been multitouch in every version of Froyo I've tried. I asked on another forum if it was just me and a couple others said it was for them, as well.

    Hold down a key on the VKB, and then hold down another before letting go of the first. When you let go of the first key the second one will type. That's a multitouch keyboard.
     
  7. philsfan

    philsfan New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it's definitely not multitouch for me on bb 0.3
     
  8. hett

    hett Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Florida
    Ratings:
    +1
    Working without problem here.
     
  9. razorseal

    razorseal Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    umm, the stock kb is not multitouch. that's one of the things about the droid x... is that it has it, and others don't
     
  10. willwork4foo

    willwork4foo New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No multitouch here either on my 2.2...

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,455
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Not Yet.......
     
  12. tameone

    tameone Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    260
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No multi touch in 2.2 kb. its a fact.
     
  13. avt123

    avt123 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea that doesn't work. That's why I said it's not multitouch for me.
     
  14. hett

    hett Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Florida
    Ratings:
    +1
    Well, I'm not crazy. It's done that for me since the first Froyo leak and has in every version I've used since. I wish I could take a video but I don't have a camera other than my Droid. Anyway, whatever the case it obviously isn't as good as the Moto KB so I was jumping the gun in calling it superfluous.
     
  15. tameone

    tameone Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    260
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It doesn't do that in any FroYo. I think you're crazy :)
     
Search tags for this page

blackberry- sorry application multi-touch keyboard(process c

,

keyboard multi bb

,

sorry the application multi touch keyboard process com andro

,

sorry! the application multi-touch keyboard (process com.and

,

sorry! the application multi-touch keyboard (process.com.and

,

the application adroid keyboard (process com, android.inputm