MP3 Questions

Discussion in 'Motorola Droid X' started by 1979redsox, Aug 28, 2010.

  1. 1979redsox
    Offline

    1979redsox New Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Need some help, if anyone can answer this question. I have the droid x, I downloaded some mp3's from amazon and put them on my phone, when I go to look at my albums on the phone the album artwork is there. But when I burn a cd to my computer and then put it on my droid there is no album artwork, even though I see it on the computer. Any ideas???
  2. richjacksonkc
    Offline

    richjacksonkc New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kansas City
    What program are you using to play MP3's on your computer?
  3. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Yeah, even if it's a PC I strongly recommend iTunes over Windows Media Player. It (IMHO) does a better job of keeping the tags accurate.
  4. Section Twelve
    Offline

    Section Twelve New Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Right behind you...
    iTunes is a bloated piece of crap, TBH. Installing Bonjour service, Apple Update, and a host of other hidden things that you do not need or necessarily want, it's in many ways WORSE than anything WinAmp could possibly ever put out.

    However... if they are straight, DRM-Free MP3s, I would much recommend Foobar2000 over anything else. It's light-weight, customizable and it plays flawlessly. Been using it since the author left the WinAmp team and he has kept Foobar clean and honest.
  5. 1979redsox
    Offline

    1979redsox New Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Im using windows media player.
  6. kdkinc
    Offline

    kdkinc New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Inverness,FL
    Anyone here ever use Media Monkey??
  7. 1979redsox
    Offline

    1979redsox New Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok so I think I figured it out. I saved the album cover artwork and copy and pasted it in the corrasponding folder on the X, and then it comes up on my album screen. So for whatever reason it does'nt send the picture over with all cds? dancedroid
  8. FSG1
    Offline

    FSG1 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anybody know how to get rid of the seconds in between when going for one song to the other. For example, I have a live concert CD of dmb and it plays it but when it goes from track to track theres a slight pause.
Similar Threads
  1. eversonsc
    Replies:
    4
    Views:
    12,474
  2. jtpryan
    Replies:
    6
    Views:
    799
  3. Bro KV
    Replies:
    0
    Views:
    335
  4. PENNdamonium
    Replies:
    3
    Views:
    1,431
  5. Stromboni
    Replies:
    6
    Views:
    1,067
Loading...