motorola service account

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by shane1, Sep 30, 2011.

  1. shane1
    Offline

    shane1 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ny
    I've been trying to update my phone but I get motorola service account required notification. I am rooted but restored all bloatware,I used p3droids toolbox. Any help would be extremely appreciated
  2. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Location:
    El Paso, TX
    You need to get rid of clockwork as well and ensure all frozen/deleted stock apps are on the device. It'd be wise to wait for a rooted update rather than update manually because you will lose root.
  3. shane1
    Offline

    shane1 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ny
    Thankyou I guesse I'll just wait all I really cared about was to see the difference in battery lol
  4. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Location:
    El Paso, TX
    There aren't large differences unless its a major update like from froyo to GB. Either way, just wait and the devs will have an easy way to update and keep root.
  5. mrcastillo
    Offline

    mrcastillo New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tn
    what did U use the toolbox for. If U change something like the battery meter the toolbox changes the whole framework.apk n thats why U get that message when U try to update
  6. shane1
    Offline

    shane1 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ny
    yup I changed the battery. So ill revert that back to stock and give it a try tomorrow.....terible service tonight ty I hope it works:icon_ banana:
Search tags for this page
android update motorloa service account
,
create a motorola service account
,
droid motorola service account error
,
how do i setup a motorola service account
,
how to get a motorola service account
,
how to setup motorola service account
,

motorola service account

,
motorola service account apk
,

motorola service account error

,

motorola service account setup

,
motorola service apk
,
motorola services account
,
service account razr hd
,
set up a motorola service account
,
setup moto service acct