1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Motorola Milestone users finally get CyanogenMod 6 support

Discussion in 'Android News' started by androidpolice, Sep 18, 2010.

  1. androidpolice
    Offline

    androidpolice DF News Team Premium Member

    Joined:
    Aug 24, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]
    Motorola sure tried hard to prevent this from happening but their defenses couldn't stop the Android community. Cyanogenmod 6, the most popular custom Android ROM, is now available for the Motorola Milestone in this first RC0 release. The ROM seems relatively stable, without major issues or missing features.

    Proceed to the download links and the rest of the description.
  2. FranklinWalker
    Offline

    FranklinWalker New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    :icon_ banana:great news for me?
  3. blueicexe
    Offline

    blueicexe New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i hope they put a
    Step By Step Procedure about doing this for noobs like me :(

    thank you
    i hope ill know how to do this in future.
  4. mohitrocks
    Offline

    mohitrocks New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have root, but I'm not too sure about the vulnerable recovery. ( I probably have it, as I have root on motorola milestone 2.1 update 1) I HAVE DOWNLOADED A DIFFERENT MOT_BOOT_MODE TO GET MORE MEMORY ON THIS WEBSITE: ***RESURRECTED*** [HOW TO] Root+ Extras Telus Motorola Milestone - Android Forums

    The steps I did: downloaded the nandroid backup from official website, and restored only system. I installed the fix and then rebooted. (Note: While restoring, it said skipped something [i forgot what] so that might be an issue). My phone always freezes on the motorola logo. ( I tried multiple times)

    Before, a long time ago, I edited the mot_boot_mode, and I turned it off, and it also would get stuck on the motorola logo.

    I think the problem is with the mot_boot_mode, but if I restore to my old nandroid backup (restore everything), it works fine.

    Should I change the mot_boot_mode to the original one? (I'm not sure if I have it) I'm scared that if I decide to go back to the original something could go wrong. (because I have extra memory and its full now)

    If anyone has a telus milestone mot_boot_mode please attach it, but I'm still not sure if I should change it.

    Please help!

    Any help is appreciated.
Search tags for this page

cyanogenmod 6 for motorola milestone