Motorola Droid will not boot

Discussion in 'Android Support' started by zac_king, Aug 8, 2010.

  1. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My droid will not boot, i have tried to restore it back to the default and i have tried to put jrummys remix 2 different ones. And i Sprecovery on there and i tried to put it back to the original one also. When i put jrummys remix on there it said install complete and it is still doing the same thing.




     
  2. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    Sounds like you're stuck in a boot loop. Try going into recovery wiping data and cache 2x's then either install a new ROM or restore a backup.

    $.02, spend it as you please.
     
  3. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i tried that and it still did the same thing. except i did it 3 times because someone else told me to do it that many
     
  4. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    How much battery did you have? And can you get to the bootloader(power+up on dpad)?

    $.02, spend it as you please.
     
  5. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the battery is full and yes i can get to the boot loader
     
  6. dlwhtrose

    dlwhtrose Super Moderator
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    113
    Location:
    God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
    Ratings:
    +33
    Sounds like you need to try another ROM other than any of jrummy's. Your phone may not like jrummy's right now. If you have a backup that you know worked, I would boot into recovery, wipe both data and cache a couple of times then restore your backup. Then choose another rom and put it on your sd card, boot into recovery and install it and see what happens. But for now I would try a different developer to see what happens.
     
  7. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i tried two different roms and neither one of them would install
     
  8. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    Might try flashing 2.1 .sbf with rsdlite, then sprecovery and start over. Sometimes that's your best bet.

    $.02, spend it as you please.
     
  9. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    can you send me a link where i can get the 2.1 .sbf
     
  10. dlwhtrose

    dlwhtrose Super Moderator
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    113
    Location:
    God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
    Ratings:
    +33

    Follow the link in my signature. There is a guide on rooting that has links to all the needed files.
     
  11. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i tried this one the other day and it failed so i tried it again and it failed again
     
  12. zac_king

    zac_king New Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i tried that the other day and it said flashing failed and then i tried it just a minute ago and it did the same thing
     
Search tags for this page

droid 3 does not boot

,

droid 3 will not boot

,
droid x will not boot past motorola
,
droid x2 modem boot
,
motorola admiral will not boot past motorola screen
,
motorola droid x will not boot
,
motorola droid x2 repair recovery zip doesnt start
,
system resume has failed to start message on my motorola a85
,
what to do if droid x2 says modem wont boot?