1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Motocast

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by jimmysif88, Mar 4, 2012.

  1. jimmysif88
    Offline

    jimmysif88 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So i set up the motocast on my maxx and my pc.no problems it walked me thru step by step.

    Then i went to set up on my wifes phone. Did the setup on phone ,no prob. Pluged into computer and nothing from moto pops up?
    I dont know where to look to start this.is it capable of only one phone to comp.?


    Help plse.
  2. paparoachph
    Offline

    paparoachph New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try logging out your Motocast Id in your Pc then enter your wife's motocast id!?im not sure,but try to check it.

    :)

    Sent from my XT910 using DroidForums
  3. jimmysif88
    Offline

    jimmysif88 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Im kinda computer illiterate,and cant even find something on computer to sign in and out on.could you tell me where?
    Thx
  4. paparoachph
    Offline

    paparoachph New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If your using windows you can find it on the bottom right of your screen beside the time yoi can see icons there and a arrow sign pointing left click that arrow and more icons will be shown you can find a logo of motocast there then right click then click settings!?

    Sent from my XT910 using DroidForums
  5. jimmysif88
    Offline

    jimmysif88 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Thx, u da man
  6. paparoachph
    Offline

    paparoachph New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No problem,i hope I was able to help you with these!:)

    Sent from my XT910 using DroidForums
  7. jimmysif88
    Offline

    jimmysif88 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I still cant figure it out.tells me moto cast is notinstalled on pc.it is my phone works great.just dont know
  8. paparoachph
    Offline

    paparoachph New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if motocast is installed to your PC, then it would be a big ? why it prompts that motocast is not installed in your pc.
    have you really installed the motocast on your pc?

    as you said earlier your phone is working perfectly thru motocast.so it means that you have the access to sync your phone to your pc thru motocast. try to check again.
  9. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    You're gonna have to use the same moto login on both phones or run it on 2 PC.

    Edit:
    It may be possible to do on same pc if your pc is setup for multiple user logins(when comp starts do you have just 1 main user or multiple )
    If its setup as multiple then get it running on 1 phone ,"switch users" (on windows pc) then setup the other account. Leaving both users logged in all the time. Not 100% sure if the motocast on pc side will run like this or not. I know Google music will haven't tried moto


    ----posted maxx'ed out----
    Last edited: Mar 8, 2012
  10. jimmysif88
    Offline

    jimmysif88 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ill give it a try

    Thanks
Search tags for this page
can 2 phones get moto cast at the same time
,
how can logout motocast
,

how to sign out of motocast

,
how to sign out of motocast on droid razr
,
i have downloaded the new motocast several times but it keep
,

motocast sign up

,
setting up 2 phones motocast
,
setting up more than one droids using motocast
,
setting up motocast
,
setting up motocast for two phones