Motoblur social status widget

Discussion in 'Motorola Droid X' started by lowvolt, Nov 27, 2011.

  1. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Anyone know if you can get this stock widget after you have rooted and installed a custom rom? I ask because when I post a status update from the widget it signs it with "via DROID" which I like. When I update through the app it signs it "via mobile" which is lame.
    Thank you.
     
  2. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    yes you can... if your running a blur rom... such as liberty, apex, vortex...etc... but if you are running a 2nd init rom... such as cm7, liquid, miui, omfbg, ssx...etc... then you can't as they have every piece of blur removed and are built from pure aosp
     
  3. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Damn ,You are the fastest responder ever. Lol. I am using ssx. Should I go to liberty? How do you like it?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  4. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Is there perhaps another way of getting it to say via DROID? maybe a different app or widjet

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  5. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    liberty is a great rom... and it's got just a touch of blur... and you can also add in what you want... and it has great battery life... the best advice i can give for this... is... simply... if you're curious about... give it a try... see how you like it... it's well worth it

    as far as i know... the only way to get it to say droid is threw the app... sadly...
     
  6. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Can I flash to liberty from ssx? Or do I have to sbf to 602 then flash.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  7. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    you can just flash liberty 3 from ssx 2.2...
     
  8. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Sweet. I'll try it.
    Thanx bro.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  9. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    your welcome...
     
  10. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Okay so here's a ? I should probably make a nandroid backup of my ssx setup yes? Or would it be better to just install boot manager and flash liberty from there

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  11. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    when your trying something like this... is always good to make a back up... just incase....
    and since you got boot manager... instead of installing like you did ssx... you can just install it threw boot manager instead....
    but ya... it'll still be a good idea to make a nandroid....
     
Search tags for this page

blur status widget

,
moto blur social location widget