More tethering

Discussion in 'Motorola Droid X' started by Wildrat, May 18, 2012.

  1. Wildrat

    Wildrat Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    DeadWood, Alabama
    Ratings:
    +0
    I've got my DX and I use tethering with it.
    What I am wondering is if it is possible to use my DX and it's tethering ability with my Acer a100 tablet?

    Also does anyone know if the acer a100 has been rooted?

    Thanks
     
  2. lowvolt

    lowvolt Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    411
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    If the tablet has wifi you can connect the tablet to your DX through tether.
     
  3. Wildrat

    Wildrat Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    DeadWood, Alabama
    Ratings:
    +0
    yes it has wifi. I tried to tether before I posted my new topic last night and it did nothing. Iguess it's just a matter of figuring out what the new toy wants.
    Thanks for responding!
     
  4. Natey2

    Natey2 Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    Using FoxFi on my DroidX, I can get my WiFi-only Android 4 tablet to connect to the DroidX for internet access when there is no WiFi around.

    Sent from my unrooted DroidX using Tapatalk
     
  5. WsW-WYATT-EARP

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SouthEastern Wisconsin
    Ratings:
    +0
  6. Wildrat

    Wildrat Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    DeadWood, Alabama
    Ratings:
    +0
    I guess I have been enjoying this tablet so much I forgot that I posted here. My Acer A100 has been hacked. Rooted, bootloader unlocked, and a new ROM, and above all I have tethering working. Thanks for the help!