Mobile Hotspot

Discussion in 'HTC Rezound' started by WTF??, Apr 14, 2012.

  1. WTF??
    Offline

    WTF?? New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CA
    Unrooted...


    So hows this Mobile Hotspot app work? We have to activate it with Verizon first right?
    I've never gone through it before so some insight would be appreciated.

    Any pros/cons?
  2. torch327
    Offline

    torch327 New Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If you want the legit hotspot then yes you have to pay for it.if you took advantage of the double data you can change between them even after they quit offering them.so far I haven't had any problems stating connected.I'm A pretty heavy gamer and haven't had my Xbox360.disconnect from it yet.I pay $70 a month for the 12g plan with mobile hotspot.


    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  3. HowardZ
    Offline

    HowardZ New Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
  4. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
  5. HowardZ
    Offline

    HowardZ New Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    On rooted stock GB with android-wifi-teather
    Settings: Device Profile auto
    SSID: set to your choice
    Leave encryption OFF
    check "routine fix" (not sure it is necessary)

    And wifi teather works.

    Howard
  6. torch327
    Offline

    torch327 New Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am thinking about rooting.if I do is it possible to configure the hotspot the way you can a regular router?


    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  7. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    You can't use the MHS application without paying for it, but you can use wifi tether and that allows for a single device to tether to the phone. So what did you want to make like a "regular router"?
  8. torch327
    Offline

    torch327 New Member

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I would like to be able toaccess router settings on the mhs as you would a real router.I use my hotspot for my Xbox I need to beable to access router settings

    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
  9. Graymayre
    Offline

    Graymayre New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    upstate NY
    Wifi tether allows multiple devices, as well both allow for setting modifications in the app as well as Mac address filtering. I wouldn't know about port settings tho, as I haven't tinkered that much to find out.

    From my BIONIC running Eclipse 2.2 Red Carbon
  10. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia

    You're right, I was thinking of the old ad-hoc limitation on GB.
  11. Graymayre
    Offline

    Graymayre New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    upstate NY
    Actually, it was in the app. I noticed it wasn't adhoc anymore back when I was using froyo on my OG Droid and then my GB D2G.

    From my BIONIC running Eclipse 2.2 Red Carbon

    Edit: I tether my PS3 directly using MHS for free using the sqlite editor hack, and I used internet sharing thru my PC to my router and wired directly to my XBOX because I still have the legacy version with no wifi.
    Last edited: Apr 27, 2012
  12. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    The MHS hack doesn't work on the Rezound. They threw an extra layer of protection on the Rezound. An app who's only job is to make sure that you have a subscription through Verizon
  13. Graymayre
    Offline

    Graymayre New Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    upstate NY
    Lol, thanks Verizon. Well you know it is only a matter of time before that hurdle is cleared by our wonderfully ingenious devs. The Bionic was programmed with the free wifi roadblock as well, but that was cleared practically as it hit the shelves. And now we even have safestrap and stable roms now when it seemed like it was going to be impossible with the new restrictions. Just wait, it will come.

    From my BIONIC running Eclipse 2.2 Red Carbon
Search tags for this page
hack htc rezound
,
how to use mobile hotspot on htc rezound
,
htc rezound hot spot
,

htc rezound hotspot

,

htc rezound hotspot hack

,

htc rezound mobile hotspot

,
htc rezound mobile hotspot hack
,
htc rezound mobile hotspot issues
,
htc rezound verizon mobile hotspot hfix
,
mobile hotspot htc rezound
,
mobile hotspot rezound xbox360
,
turn on hotspot htc rezound
,
unlock hotspots htc rezound
,
unlock verizon hotspot
,
verizon hotspot htc rezound