Mobile Defense vs Wave Secure

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by ebe3692, Dec 15, 2009.

  1. poubelle

    poubelle New Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi Cheewee,

    My phone number is in the 33 country code and I have unlimited SMS plan. I know I am able to get text messages from a friend in England, but who knows about Singapore...
     
  2. J. Dub

    J. Dub Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    In yo intanetz!!!
    Ratings:
    +0
    To add to that Chewee, what are you all going to do with 2.2 aka froyo?

    I see froyo allows backup of apps when switching/upgrading to a new phone.
    With that new phone, will we have to re-purchase wavesecure since the IMEI number changes?
     
  3. motodroid34

    motodroid34 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes you can do that but try to use the phone or any app. you'll see what happend.:icon_ banana:
     
  4. motodroid34

    motodroid34 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    not even If you change device because is based o your google user name.

    Correct me if im wrong.
     
  5. cheewee

    cheewee Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi jimnutt,
    Unfortunately, your free WaveSecure subscription is valid for the phone it was activated on.

    We do this on a case by case basis. But if your handset was replaced, what you can do is to contact support with a support documentation that states the IMEI of the old phone and new IMEI of the replacement phone. We will help to move your subscription over.

    Hope that helps! :)

    Thanks,
    cheewee
    Team WaveSecure
    www.wavesecure.com
     
  6. cheewee

    cheewee Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi J. Dub,
    If you have purchased a WaveSecure subscription, you can freely change phones among the 4 platforms that we currently support. They are Android, BlackBerry, Symbian S60 and Windows Mobile. There is no need to purchase a new subscription.

    If you got the free subscription during the WaveSecure Android offer, that subscription is tied to the phone it was activated on.

    Hope that clarifies.

    Thanks,
    cheewee
    Team WaveSecure
    www.wavesecure.com
     
  7. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,417
    Likes Received:
    211
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +212
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69

    Didnt they make wavesecure un-uninstallable? Also..whats this subscriptio info under menu?? Says Im in full mode but I dont ever remember buying this..
     
  8. J. Dub

    J. Dub Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    In yo intanetz!!!
    Ratings:
    +0
    Ah Ok. Thanks for clarifying. I was part of free-beta tester group.
    Hope all is well on the wavesecure front, thanks for being on this forum. dancedroid
     
  9. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    846
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Hey Cheewee, whats is up on the update.zip? I cant installed using sprecovery. has anyone successfully installing without using ABD?
     
  10. subsynth

    subsynth Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Asheville, NC
    Ratings:
    +0
    I wasn't able to install wavesecure as a system app via SPrecovery either.

    I had no problems whatsoever with ADB though...
     
  11. cheewee

    cheewee Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hi ntrddragn,
    There are numerous devices and recovery images. We will try our best to ensure compatibility and will look into it.

    Meanwhile, if you are having problems, please try the abd route. Many people have reported success using that.

    Thanks,
    cheewee
    Team WaveSecure
    www.wavesecure.com
     
  12. NetNathan

    NetNathan Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Corona, CA
    Ratings:
    +0
    As a side note here....
    I have had WaveSecure for awhile. I picked up Mobile Deence last year, but did not like it because it was limited.
    Now I am running both WaveSecure and Mobile Defense under testing.
    I noticed that Mobile Defense still has very little phone control on their site.
    I see no wipe or backup....only "deactivate". I do not know if "deactivate" is for the phone or the Mobile Defense service.
    Mobile Defense is in "Beta" and cannot be downloaded anymore.
    ..
     
Search tags for this page
content
,

mobile defense vs wavesecure

,
wave app for international texting
,
wave secure vs mobile defense
,
wavesecure x