1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

MMS not working with BB 2.1 (ESE53)

Discussion in 'Android Roms' started by ucpro, Mar 9, 2010.

  1. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    i got a couple of pics when i first did the nandroid restore but now it's not working anymore (7hrs later). i went from 2.0.1 to 2.1, and i have handcent installed, any ideas??
  2. unix.punkx
    Offline

    unix.punkx Beta Team

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bloomington, IN
    must be a handcent issue. I am using the stock messenger app and havent had any problems
  3. gpaw
    Offline

    gpaw New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have experienced not getting mms messages with Ultimate Droid 6.5. I may go back to BB 2.1 ESE53 to see if I get the same results. Will let you know.
  4. toddegreene
    Offline

    toddegreene New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Stock messaging app working fine here. Pics sent and received.
  5. 3083joe
    Offline

    3083joe New Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    VA
    Have handcent and regular messager with SS 2.0.2 and it works
  6. ucpro
    Offline

    ucpro New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dothan, al
    i got rid of handcent and now it works...there's somethin up with that program