1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Missing images

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by hughesjr, Jan 3, 2010.

  1. hughesjr
    Offline

    hughesjr New Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Am I the only one seeing text links instead of pictures throughout most of the forums right now?
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    From what I understand there is some major work going on in the background on here.....
  3. hughesjr
    Offline

    hughesjr New Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Seems to be working now ... not sure what happened (I also restarted my browser, so it could have been on my end).
  4. Xerozix
    Offline

    Xerozix New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern VA
    Maybe bbocde and the img code was accidentally disabled lol
  5. JonKyu
    Offline

    JonKyu New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    2,398
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Provo, UT
    I was experiencing the same thing you were, I restarted my browser and everything seems to be fine now. I was about to post a thread about it but it worked after I restarted my browser so I thought it was on my end. But if multiple people are also having problems maybe it isn't lol
  6. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Happened to a few people. Clear your PC's cache and reload the forums. Should be fine :)