Missing Applications

Discussion in 'Android General Discussions' started by Cory1412, Jan 20, 2010.

  1. Cory1412
    Offline

    Cory1412 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am new to using my Driod Eris and my daughter who is four got ahold of my phone. I am unsure what she did but when I push the up arrow on my home page to get my applications it is blank and I am unware how to get them back? I was able to find them on my phone and had to place them on my alternative side screens but would like to remove some and get them back in that up arrow. Can anyone Help me in the either resetting that screen or how to getthem back in? Thanks in advance
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    If they are missing out of the app drawer...a reboot should bring them back....Are you using a home replacement app?
  3. Cory1412
    Offline

    Cory1412 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am using the standard application that comes with the phone. I haven't done any major downloads, just a couple of games. If I was to reboot the phone where is that in the setting screen
  4. Martin030908
    Offline

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,805
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hold down the power button, the option to 'power off' will pop up :)
  5. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Power off the device and restart.....
  6. Cory1412
    Offline

    Cory1412 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    After powering off the phone the app page reset thanks for everyone's help