1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Min Brightness

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by microsnook, Mar 21, 2010.

  1. microsnook
    Offline

    microsnook New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Alright.
    I have BB.8, and it includes the brightness hack. I dont think its enabled though.
    How can I enable it?

    Does it work with autobrightness on?
  2. jstafford1
    Offline

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    I am not 100% sure on this but I believe this is only works for manual brightness adjustments. Some one feel free to correct me but I do think this is true.
  3. microsnook
    Offline

    microsnook New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Lol thanks for replying.
    I think youre correct.
    But even when I hit the brightness button on my powercontrol widget, it doesnt seem the be the lowest itll go. Because Ive had it work before
  4. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    My powder widget works with BB 2.1V 0.4

    Mike
  5. jstafford1
    Offline

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    might want to ask pete about that over in the ROM forum. if it needs to be enabled or what not.