Milestone stuck on Moto logo, Restored to factory but nothing?!

Discussion in 'Motorola Milestone' started by JoshSkillz, May 31, 2010.

  1. JoshSkillz
    Offline

    JoshSkillz New Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    *sloved* Milestone stuck on Moto logo, Restored to factory but nothing?!

    Hey guys,

    First of all,
    2.1 rooted and overclocked

    Im pretty sure i broke my phone while editing system files trying to get my overclock to stick after boot.
    First time i reset my device it will not boot past the "M" motorola logo.
    I have tried reseting via recovery but when i reset the device the same thing happens.

    Any pointers?
    Last edited: May 31, 2010
  2. Sergio Lorenzo
    Offline

    Sergio Lorenzo New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have you tried entering recovery mode, apply openrecovery update.zip, and using adb console to restore the original files that you modified? Tell us what files you changed, and we will give them to you.

    If you don't have root because of returning to factory defaults, you can do it from openrecovery.

    If you need to be guided, just install openrecovery (which is somewhere into the forum) get adb access and tell us what you don't know how to do ;-)
    Last edited: May 31, 2010
  3. JoshSkillz
    Offline

    JoshSkillz New Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i dont believe i have done those to things...i may need a bit of guidance.

    The files i changed where... accoriding to this thread.
    -Changed existing "system/bin/mot_boot_mode.bin" to "system/bin/mot_boot_mode.bin1" (so original still exisits)
    -changed original mot_boot_mode (no extention) to mot_boot_mode.bin but leave it in the same directory
    -Added a file provided in the thread mot_boot_mode to the same directory
    -Added a line of code to mot_boot_mode and changed permissions.

    Thanks!
  4. JS_Winston
    Offline

    JS_Winston New Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did the same thing once, I had to flash the sbf file and completely start over.

    You can get the sbf file at the link below, use RDS Lite to flash the file.

    motorola_milestone:sbf [And Developers]
  5. dasilva333
    Offline

    dasilva333 New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami, FL
  6. JoshSkillz
    Offline

    JoshSkillz New Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    *Solved*

    Thankyou for your pointers,
    i decided to try and just follow the same process i did to root and update to 2.1, flashed and worked a treat!

    sure i lost all my data, but hey atleast its cheaper then a new phone!
    dancedroid
  7. Tekniqs
    Offline

    Tekniqs New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the same thing happened to me as well. i ended up reflashing a stock HK sbf (hk milestone here) and it ended up NOT wiping any of my data for some reason.
  8. Szadzik
    Offline

    Szadzik New Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You must have used a service version of the SBF file.
  9. dr01dm0dd3r
    Offline

    dr01dm0dd3r New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    pittsburgh
  10. bradn702@gmail.com
    Offline

    bradn702@gmail.com New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey, I have the UK 2.1 and accidently applied FRG01B update to FRG22D, now stuck in boot loop. any ideas on how to fix it?

    bradn702@gmail.com
  11. baliog
    Offline

    baliog New Member

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Enid,Oklahoma,USA.
    milestone stuck on a blank screen

    I rooted my milestone that was fine and great after I figured it out but I went into the market and like a retard I guess.. I downloaded a jit compiler for android 2.1 well after that i rebooted and well when it started it has the normal M symbol and then goes black screen I have tried reflashing I have tried wiping it clean I'm at a loss I dunno what to do .. plz help..
  12. bodry
    Offline

    bodry New Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    same for me :( the only difference is that I see blinking from time to time android logo and that is it!
    I have problem to connect RSD Lite to mine Milestone. RSDLite does not see mine Milestone and because of that I cannot apply some backup. The driver version for my phone is 4.6.5. I am able to start in recovery and to start from there OpenRecovery and that is it. How to proceed. I know that have alternative method using Nandroid but I dont know what to do, wich version to download and from where to download image for this tool. Could you please help me? The drivers displayed that mine Milestone is A853
Search tags for this page
milestone 3 stuck on m logo
,
milestone stuck logo
,
milestone stuck on red m logo
,

motorola milestone logo stuck

,
motorola milestone stuck boot logo
,
motorola milestone stuck on boot logo
,

motorola milestone stuck on motorola logo

,
motorola milestone x stuck on the m logo on bootup
,
my milestone a853 stuck on moto logo
,
my milestone phone is stuck at the m screen