Might have bricked my phone (I would love a quick response)

Discussion in 'Motorola Milestone' started by Kasi-, Oct 15, 2010.

  1. Kasi-

    Kasi- New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well i had another thread and i needed help doing this but now i think i have bricked my phone. I flashed my Milestone 2.1 with MotoFrenzy v56 with open recovery and now when im booting for the first time after the M sign it says droid and the droid letters turn in to a lamp thats red and ****! Is it suposed to be like this the first time?

    Kasi-
     
  2. Kasi-

    Kasi- New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Nevermind its up and running 2.2 now :D:D
     
  3. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,959
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    Great!!! I just responded to you PM and then I saw this post. So disregard my sage advice on how to fix the problem. :)

    I've very glad you got it working. Have a good weekend and enjoy your new phone!!!
     
  4. Vulcan1600

    Vulcan1600 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,843
    Likes Received:
    279
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +289
    Glad it's fixed, but please stop the swearing also.
     
Search tags for this page

quick response to bricked android phone