Might go to gb liberty

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by spacecasespiff, Apr 27, 2011.

  1. spacecasespiff
    Offline

    spacecasespiff Member

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Do I need yo be on liberty or can I go from stock 2.2 rom to gb liberty. Im not currently on liberty right now . And is there any noticeible speed increase from liberty on 2.2 and gb liberty.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  2. Zog
    Offline

    Zog Member

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Download the liberty donate toolbox. Go to download roms, and install 2.0.1. Once installed, go back to the toolbox and download the newest nightly. This is a one-click install to liberty gingerbread, and requires no sbf on your part.

    Edit:
    I find gingerbread to be more responsive than froyo. I was getting 1700 on standard clock and 2100 at 1.3ghz in quadrant.
     
    Last edited: Apr 27, 2011
  3. bluskyline21
    Offline

    bluskyline21 Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    IMO upon boot there's a huge speed difference between froyo & gb. I've never messed with gb prior to this, so I'm going in blind. Of course, I evened the speed out by installing all of my apps again lol Anyways, it's very clean & great! The bugs are known to the Liberty ppl and they are working on it :)
     
  4. gimlet72
    Offline

    gimlet72 Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    West Palm Beach
    Ratings:
    +0
    Make sure you install v0.1 before 0.3 .... 0.3 is just an update.
     
  5. spacecasespiff
    Offline

    spacecasespiff Member

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ok cool. One more question is the gb liberty rooted.


    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  6. gimlet72
    Offline

    gimlet72 Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    West Palm Beach
    Ratings:
    +0
    yes .........
     
  7. spacecasespiff
    Offline

    spacecasespiff Member

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Im on it now . Cool so far

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  8. en28so
    Offline

    en28so Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    483
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San Antonio TX
    Ratings:
    +1
    GB is much faster than froyo. liberty gb has been working great for me and it's the easiest way to get to GB without having to install multiple zips. For some reason, when I tried the multiple zip GB, my phone would not stop rebooting. But with liberty GB I have no problems now. The best $5 I have spent on my phone so far. Not to mention all the tweaks that come with the liberty toolbox. My screen does get slow sometimes like other people say, but It seems to be a GB problem because even Nexus owners report this issue. A reboot fixes this, but it only has happened once in about five days.