1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Microsoft Exchange Outlook Web Access

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by danielvor, Aug 31, 2010.

  1. danielvor
    Offline

    danielvor New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. Quie2Droid
    Offline

    Quie2Droid New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    292
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    usually you set up the server as mail.domain.com,org,edu, etc.

    Username and password is what you use to sign into your OWA.
  3. danielvor
    Offline

    danielvor New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yea, I tried that but every time I set it up it tells me that there is an error in the connection
  4. Quie2Droid
    Offline

    Quie2Droid New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    292
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    are you sure you can access your email with a phone? Sometimes IT Admin's will lock down activesync even though you can use OWA on a computer. I had that happen a while back. Or, maybe the server you are putting in is wrong. I would check with one of the IT guys to see if your settings are right.

    For Instance:

    One Exchange server I tie into uses mail.domain.com, the other uses webmail.domain.com as the server settings.
    Last edited: Aug 31, 2010
  5. BmoreKarl
    Offline

    BmoreKarl New Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Greenbelt, Md
    specific instructions

    The instructions on my exchange server say:

    [TABLE="class: bopt, width: 983"]
    [TR]
    [TD="class: bd"]To add a new device, begin a partnership with Microsoft Exchange from the device and it will appear in the list below.[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [/TR]
    [/TABLE]

    Wha...?
Search tags for this page

begin a partnership with microsoft exchange

,

begin a partnership with microsoft exchange android

,

begin a partnership with microsoft exchange from the device

,
begin a partnership with microsoft exchange from the phone
,

begin partnership with microsoft exchange

,
begin partnership with microsoft exchange android
,
how do i begin a partnership with microsoft exchange from th
,

how to begin a partnership with microsoft exchange

,
how to begin a partnership with microsoft exchange from andr
,
how to begin a partnership with microsoft exchange from the
,

how to begin partnership with microsoft exchange

,
microsoft exchange partnership android
,

office outlook web access android

,
to add a new device, begin a partnership with microsoft exch
,
to add a new phone, begin a partnership with microsoft excha