Metamorph Help

Discussion in 'Android Themes' started by taypotts, Jan 21, 2010.

  1. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So, I just got metamorph working and I'm wanting to put on a theme, but is there a way to go back to the original? Or do I just have to use my nandroid backup?
     
  2. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You can download xeudoxus's Stock theme, and just apply that in MetaMorph and it will put you back to normal.
     
  3. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    sweet! thanks!
     
  4. bL33d

    bL33d Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    illinois
    Ratings:
    +0
    i get an error with the oem themes :( i like glass them the best but cont go back to it without stuff from other themes being mixed in :(
     
  5. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Whenever switching themes you should first go back to the stock theme, then switch to prevent those kind of issues.
     
  6. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm also curious if you can mix and match themes. For example if I like the launcher on someone's theme, but don't like the notification tab, can I mix and match those using the .thm files?
     
  7. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ya, just don't select apply all and only select what parts you like.
     
  8. hooblah2u2

    hooblah2u2 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I don't why i cant install the stock theme. Both themes ive tried before asked me to install after unzipping however with the stock theme this its not the case. What am I missing? Thanks
     
  9. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Have you tried applying an existing theme, and then choosing the .thm from the stock file?
     
  10. Aaron636r

    Aaron636r Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    So California
    Ratings:
    +0
    Where can I find the stock file?
     
  11. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Right here, from xeudoxus on AllDroid Forum
     
  12. Aaron636r

    Aaron636r Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    So California
    Ratings:
    +0
    I was just searching there for it. Appreciate the link.
     
  13. Bubba925

    Bubba925 Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yea, he has his whole section over there so you can find almost anything by him there.
     
  14. Aaron636r

    Aaron636r Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    So California
    Ratings:
    +0
    xeudoxusstock theme worked for me.
     
  15. hooblah2u2

    hooblah2u2 Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    When trying to unpack the xStock zip file, I get an error message that the control file is corrupted or missing or something very similar.

    Anyone had this problem other than me?
    Thanks!