maxx hd not connecting to computer

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by miltk, Oct 25, 2012.

  1. miltk
    Offline

    miltk Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    113
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    maxx hd is not plug&playing. it opens wizard setup which in turn cannot find resources to connect to the phone. anyone else have this problem?

    xp home.
  2. geoff5093
    Offline

    geoff5093 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goffstown, NH
    Nope. I plugged mine into my Windows 7 desktop, it automatically installed any needed drivers, and it shows up under My Computer where I can browse it like a flash drive.
  3. YankInDaSouth
    Offline

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Have you tried changing the connection type? Try "mass storage" maybe??

    Also, you using the cord that came with the phone?
    Last edited: Oct 26, 2012
  4. miltk
    Offline

    miltk Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    113
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    it is set to mass storage.

    nonetheless, thx for all the answers. i "fixed" the prob.checked the updates and everything up to snuff. downloaded motorola device manager which is nothing more than an update checker. goofing around, i switched back to mtp and lo and behold it connected. it doesn't show and "MOT" drive on my computer but it shows as a removable drive. good enough i guess. long and short of it is that mtp works and mass storage doesn't

    thx again
  5. YankInDaSouth
    Offline

    YankInDaSouth Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Sharpsburg, GA
    Weird ... but glad you got it working
  6. Ed Blown Vert
    Offline

    Ed Blown Vert New Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    Can anyone see the 32GB on board??
  7. steelman52
    Offline

    steelman52 New Member

    Joined:
    Sep 20, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central IL
    Nope, can only see the SD card when toggled to mass media.

    Sent from my DROID RAZR MAXX HD using Droid Forums
  8. geoff5093
    Offline

    geoff5093 New Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    1,345
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goffstown, NH
    I didn't have an SD card, but when I plugged it in I saw the onboard 32GB.
Search tags for this page
cant conect droid hd to computer
,
connect droid hd to pc
,

connect droid razr maxx hd to computer

,
droid hd max how to plug it into my computer
,
droid razr hd verizon hook up to computer and move video
,

droid razr maxx hd connect to computer

,
how to connect droid maxx hd to computer
,
how to connect droid razr hd to pc
,
how to connect razr maxx hd to computer
,
motorola droid maxx computer link
,
motorola droid razr maxx hd will not link with computer
,
razr maxx hd connect to pc