Market adds "Similar" tab

Discussion in 'Motorola Droid X' started by jmims, Dec 3, 2010.

  1. jmims
    Offline

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0
  2. crix0r
    Offline

    crix0r New Member

    Joined:
    Dec 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  3. dogswind
    Offline

    dogswind Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    South Carolina
    Ratings:
    +0
    I went into application manager, cleared data/cache of Market and closed it. This immediately gave me the new tab. :)

    On a side note, my market has been extremely slow or failing to load at all for maybe three days now.
     
  4. KLBailey
    Offline

    KLBailey Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same here.
     
  5. jmims
    Offline

    jmims Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, GA
    Ratings:
    +0

    I ended up wiping data/cache and reinstalling rubiX 1.9.3. because of issues with the new 1.9.0. Bam... there it was. Too bad I had to go through all that mess...
     
  6. IIGood
    Offline

    IIGood Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Mine shows up as "Related", not "Similar." No biggie...just different.