1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Major problem

Discussion in 'LithiumMod' started by BamaFan13, Apr 29, 2010.

  1. BamaFan13
    Offline

    BamaFan13 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fayetteville, TN
    I can no longer use the android market...every time I try to download or update, the market force closes
  2. jrummy16
    Offline

    jrummy16 Premium Member Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Orange County, CA
    More details would be helpful. How long have you been running the rom? Was it always like this? Did you icon color change for the market because the market just updated? What other mods have you done since you flashed your rom?

    When I get a chance I can make an update.zip that will hopefully resolve whatever problem your having.
  3. jrummy16
    Offline

    jrummy16 Premium Member Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Orange County, CA
    Ok.. I really don't know if this will work but give it a go.. Just make a backup incase something goes wrong. Boot into recovery and apply as an update.zip
  4. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    If Jrummys way doesnt work try going into settings/applications/manage applications select Market and uninstall updates. Then go back into the Market icon on your homescreen, click agree to terms and it will update again...should be fine after that...

    I have had this issue with Jrummys themed versions at times...
  5. BamaFan13
    Offline

    BamaFan13 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fayetteville, TN
    Hey thanx a lot for the fix. Uninstalling the updates worked
  6. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    No prob...
  7. jak86
    Offline

    jak86 New Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just installed v5.0.6.2 and i dont have the market at all. Will that update.zip fix that? I also dont have gmail and cant figure out how to get my contacts to sync with google again
    Last edited: May 4, 2010
  8. patryn150
    Offline

    patryn150 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lawrence, KS
    jak86 -

    Methinks you did the install and didn't select "Google Apps" when you did so. I did this as well my first time. You will probably need to restart the process of installing 5.0.6.2 and select that check box. I'm not exactly familiar enough with the entire process to tell you where the box is, but I know it happened to me too. :)
  9. rcfx
    Offline

    rcfx New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oregon
    I just had this happen to me and this fix worked fine, but does anyone know why it happened? I've been running the same rom for a month so I don't think its that.