Lots of lag.

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by tuffD1, May 23, 2012.

  1. tuffD1

    tuffD1 Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I get 100% signal with my D3 installed with current Mav rom. For about a month I've noticed lots of delay with loading/ refreshing with web browsing, youtube, facebook, .... pretty much anything that uses data takes longer than what it use to take. I remember this DROID use to be really fast. Anyone have any ideas or recommendations on what it could be or something else I should try?
     
  2. tuffD1

    tuffD1 Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I also use to average about 5gb before the lag. If this helps any?
     
  3. pistacio

    pistacio Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MA
    Ratings:
    +5
    Maybe Verizon is throttling your data due to heavy usage?

    You probably tried clearing your cache, rebooting, etc.... correct?
     
  4. tuffD1

    tuffD1 Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    I hope there is no throttling. And yes, I've done the basic trouble shooting. Still no improvement. Maybe I need a new DROID ;) still loads slow though. With a fully lit signal, it takes about 20 seconds to load a page. Youtube keeps buffering. And facebook app seems to never load.

    View attachment 50337
     
    Last edited: May 24, 2012