Lost swype beta...

Discussion in 'HTC Droid Incredible' started by kmo, Mar 12, 2011.

  1. kmo

    kmo Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Lost my swype beta this morning, said I needed to upgrade trial over. Where do I upgrade? Is there a waiting period again? I waited for quite a while before getting the beta version that's on my phone now. Guess it's back to SlideIt again.....:icon_evil: Tried the download again from the swype site (with my phone) no luck....just re-registered on the site, we'll see what happens next....
     
    #1 kmo, Mar 12, 2011
    Last edited: Mar 12, 2011
  2. nate39

    nate39 New Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +1
    I just installed the Beta today. I googled it and easily found the place to sign in and download it.
     
  3. aaf709

    aaf709 Nice Guy
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    I had to uninstall the old version and use the installer to reinstall. It worked for me.
     
  4. Woo

    Woo New Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Atlanta
    Ratings:
    +0
    "I had to uninstall the old version and use the installer to reinstall. It worked for me."

    That's what I had to do last week when it quit working on my dinc.
     
  5. kmo

    kmo Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Thanks, I guess my problem was I did not uninstall the older version and installers....
     
  6. cambot

    cambot New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i have had to reload it a couple times because it wont let me change back to swype after a power down.