Lost Majority of Market Apps on Downloads List

Discussion in 'Android Tech Support' started by SteveONCSU, Jul 7, 2010.

  1. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    I've successfully flashed SPRecovery, made a backup of my original setup, installed a vanilla rooted version of 2.1, then installed Insanely Clean ROM by InsaneNemesis and it went pretty well. VERY cool stuff playing with 2.2 features and having the power to do guilt-free backups.

    But now when I go to the market, the majority of apps are gone from my list of downloaded applications, even paid apps. The only ones that are left are Maps, Facebook, and a few others. I still have all of my apps installed on the ROM image but its like my account lost all of the apps I previously downloaded. Please help.

    My only thought is that when I installed the vanilla 2.1 (rooted), I had to activate the phone again and this possibly had something to do with it??

    I pretty much followed the steps in this thread to the T:
    http://www.droidforums.net/forum/hacking-faqs/39254-sbf-root-unroot.html
     
  2. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Try installing the market fix by bgill55 (found in Team Chaos section).
     
  3. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Thanks! I'll install their Froyo ROM and run the market fix. I don't see where I can run the script on its own.
     
  4. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    It's an update.zip not script.
     
  5. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Yea, I'm installing the update.zip now. The d_restore script appears to be the thing I need to run.
     
  6. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    I assume I can run any of these scripts from a Terminal right? Do I need the full path?
     
  7. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Terminal should be fine
     
  8. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Well its definitely not the d_restore script. Any idea off the top of your head what the market fix script is? I'm trying to poke around for the command.
     
  9. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    If i were you I would reload your backup, turn on sync for a little while to make sure it syncs your app list, then switch to the new rom and apply the market fix.
     
  10. krazyskott
    Offline

    krazyskott Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Richmond, VA
    Ratings:
    +0
    My favorite find is my backup pro which is on the market. Every time i flash a new ROM I reinstall this app from the market and hit restore and it automaticly restores my saved set up. The only thing i really have to do is resubmit my widgets. simplest set up I have found.
     
  11. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Better yet Titanium Backup with the donate key
     
  12. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Will do. Do you know how to run the market fix?
     
  13. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Back on my original image. How long should it take to resync my apps with the market? I'm still only seeing a couple instead of the 30+ I have installed currently.
     
  14. titans
    Offline

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Bumping it up...not sure why on your original image not all your apps are showing up, they definately should.
     
  15. SteveONCSU
    Offline

    SteveONCSU Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    I've gone backs and forths between 3 different images (original stock, Insanely Clean, and Team Chaos) trying to do things like clearing the cache for the Market (Settings>Applications....) and of course wiping the data/cache prior each time. In the 2.2 ROMs the Market does not list my normal apps as being installed but the original ROM still does. In all three, the 'Downloads' section is missing the majority of my apps.