Losing data randomly

Discussion in 'ChevyNo1' started by coronanlime247, Apr 12, 2011.

  1. coronanlime247

    coronanlime247 Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Couldn't find if this was discussed or not but here is the problem.

    Seems that the 3G and bars in the icon have 2 colors. When its white, data seems to not work, and when green data works. However, they switch between each other randomly and there are many times I have no internet connection. Sometimes to fix it I have to turn on and off airplane mode. I dont think i set any throttling setting or something like that. I have no idea what conditions set it to switch. Has anyone else had this problem and know of a solution?
     
  2. mikelbeck

    mikelbeck Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Lawn Guyland, Noo Yawk
    Ratings:
    +0
    I've been having the same issue, and it seems to be getting worse. I've found that rebooting fixes it for a while but it comes back after a day or two.
     
  3. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    its a problem involving not having a gingerbread driver for 3g cdma phones. hopefully the fix will happen before development ends
     
  4. bodean

    bodean Active Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +0
    Having same issue, if it continues, might have to flash another rom.
     
  5. jerroedr

    jerroedr Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2010
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    its all gb roms
     
  6. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    Maybe the dx version will replace this one that's having the issues

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  7. jev

    jev Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    412
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Clemmons, NC
    Ratings:
    +1
    It's odd that some people's phones react differently. I only have the data drop on a couple of ROMs and Chevy's isn't one of them. His and UD are the 2 that's most solid for me.
     
  8. mikelbeck

    mikelbeck Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Lawn Guyland, Noo Yawk
    Ratings:
    +0
    I couldn't deal with this anymore, I had to fall back to Froyo. Hopefully this issue will be fixed soon and I can come back to this ROM as it's better than anything else I've used (aside from this issue).
     
  9. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    its happened to me on EVERY GB rom....ss, gpa, lgb, ud...you name it.

    Its extremely bothersome to me. I am also back to froyo at the moment.

    Strangely, PE 4.2 is acting screwy with my phone too. In fact...just about every single ROM screws with my phone. I am beggining to think its my phone. Should probably flash stock SBF and updated OTA through verizon and see how it goes. Then just root again and keep the stock rom/kernel...and theme it.
     
Search tags for this page

cyanogenmod losing data connection